Sport

Misiune dificilă pentru Dacia Unirea în meciul de astăzi cu UTA Arad

Misiune dificilă pentru Dacia Unirea în meciul de astăzi cu UTA Arad

Liga a 2-a s-a reluat vineri, 22 februarie, cu primul meci din etapa a 22-a. Chindia Târgoviște a învins pe teren propriu pe Aerostar Bacău cu 3-2 (1-1), după ce echipa lui Florentin Bratu au condus de două ori. Sâmbătă, de la ora 11.00, Dacia Unirea Brăila va juca pe stadionul ”Motorul” din Arad cu UTA. 

Dacia Unirea Brăila nu a reușit în această iarnă să realizeze campania de transferuri pe care Florentin Petre și-o dorea. Andrei Pleșa este singurul jucător venit la echipă în vară care a rămas și pentru sezonul de primăvară. În această iarnă au mai venit portarii Iulian Moldoveanu și Austin Rogers, jucătorii de câmp  Prunescu Jean, Mușea Mihai,  Izmana Alexandru, Sahru Alex. În rest lotul echipei brăileane este format din juniori din propria pepinieră și va avea o misiune foarte dificilă în meciul de la Arad.

Pentru meciul de la Arad au făcut deplasarea următorii jucători: Moldoveanu Iulian, Chirilă Roberto – Coteț Leonard, Pleșa Andrei, Prunescu Jean, Mușea Mihai, Mardale Robert, Băluță Rareș – Izmana Alexandru, Sahru Alex, Mihalcea Daniel, Ciucureanu Costin, Sloata Silviu, Ion Gabriel – Cheleș Dragoș, Duțu Alexandru, Moroianu Marius. Portarul Austin Rogers așteaptă să primească permisul de muncă, iar Gabriel Niță este accidentat.

De la UTA va lipsi Coulibaly, care e suspendat, dar și accidentat, jucătorul de culoare urmând să facă un RMN să vadă dacă accidentarea de la „amicalul” cu Șoimii Lipova nu e mai gravă decât pare la prima vedere. Un semn de întrebare există și în dreptul lui Orlic, care ar putea fi, totuși, pe banca de rezerve.

În această iarnă de la UTA au plecat nu mai puțin de zece jucători: Vădrariu, Pop, Cubleşan, Janos, Petra, A. Iuga, D. Dan, Enescu, Oprea și Suslak și au venit până acum şase: Ivan, Melinte, Şeroni, Neagu, Kanda şi Ciucur.

Celelalte meciuri ale etapei sunt:

Sâmbătă, 23 februarie:
Luceafărul Oradea – ASU Poli Timișoara, de la ora 11:00
UTA Arad – Dacia Unirea Brăila, de la ora 11:00
Academica Clinceni – SSC Farul, de la ora 11:00
Sportul Snagov – Daco-Getica, de la ora 11:00
Balotești – Mioveni, de la ora 11:00
Metaloglobus – FC Argeș, de la ora 11:00
ACS Poli Timișoara – Ripensia Timișoara, de la ora 11:00
Energeticianul – Universitatea Cluj, de la ora 13:00

Duminică, 23 februarie:
Pandurii – Petrolul, de la ora 11:00

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •