Silviu Mares 4 aprilie 2016

Minte_ma_frumos_n_Centrul_Vechi_1457971516”Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, cea mai recentă comedie românească lansată în cinematografele din România pe 1 aprilie, rulează la Brăila, la Cinema City Promenada Brăila, marți, 5 aprilie. Din distribuție face parte și actorul Emilian Oprea de la Teatrul Maria Filotti.

Echipa care a realizat filmul vine la Brăila pentru o întâlnire cu publicul. Spectatorii care își vor achiziționa bilete pentru proiecția de la ora 19,30, vor avea ocazia de a-i cunoaște pe actorii: Marius Damian, Antoaneta Zaharia, George Piștereanu, Codin Maticiuc și regizorul Iura Luncașu.

Sinopsis “Minte-mă frumos în CentrulVechi”: Cinci tineri actori pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddie alcătuiesc un armonios pentagon amoros. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu oricine. Oricând, oriunde. Cât despre Freddie… e greu de definit pe cine și ce iubește mai mult. Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru.

Cu recuperatorii pe urmele lui, acesta apeleaza la Toni, care nu şi-a pierdut talentul de hacker exersat în „Minte-mă frumos”. Şi cum soția lui, Oana, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată. Cum era de aşteptat, cel lovit va fi chiar Toni. Norocul lui că știe să se facă de râs ca nimeni altul. Și totuși: ce caută Virgil Ianțu si Viorel Lis în toată îmbârligătura asta? O caută cu lumânarea…

Regizat de Iura Luncașu, filmul reunește nume tinere ale scenei teatrului românesc: Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Sorin Miron, Alexandru Unguru, Aida Economu, Diana Roman, dar și nume cunoscute și apreciate din lumea filmului: Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea şi George Pişteranu. Alături de ei apar și alte personaje mondene cunoscute: Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu.

Comentarii