Sport

Miercuri seara Viitorul Ianca și Pretenașii își vor disputa finala ”Cupei Moș Crăciun”

Miercuri seara Viitorul Ianca și Pretenașii își vor disputa finala ”Cupei Moș Crăciun”

Marți seara, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila au avut loc cele două meciuri din semifinalele Cupei Moș Crăciun – Carrefour la fotbal în sală, organizată de AJF Brăila, prin compartimentul de fotbal în sală. Meciurile au fost din nou spectaculoase, cu multe goluri, iar finalistele ediției din acest an vor fi Viitorul Ianca și Pretenașii.

În prima semifinală Pretenașii au obținut calificarea în finală după ce au învins cu 5-0 (1-0) pe AS Dinamo. Paul Ioan a deschis scorul în minutul 9, dar până la pauză niciuna dintre echipe nu a mai marcat. În repriza a doua Pretenașii s-au desprins în câștigători după golurile marcate de Viorel Banciu în minutele 24 și 33 și Liviu Boariu în minutul 25. Vasilică Gheorghe a stabilit scorul final în minutul 40.

A doua semifinală, care a opus pe Viitorul Ianca și FC Mihai Eminescu Luceafărul, a fost mult mai încinsă, cu mai multe ocazii de gol, dar și cu mai multe faulturi și nervi. Viitorul Ianca s-a impus la final cu 8-4 (4-2).  FC Mihai Eminescu Luceafărul a deschis scorul în minutul 1 prin Costin Ciucureanu după o acțiune rapidă care i-a surprins pe cei de la Viitorul. În minutul 5 Andrei Crăciun a restabilit egalitatea, iar în minutul 12 Valentin Ioniță a adus echipa din Ianca în avantaj. Constantin Necoară a majorat avantajul echipei sale cu un șut de la distanță în minutul 14, dar după numai două minute Costin Ciucureanu a realizat ”dubla” și a redus din handicap. Scorul primei reprize a fost stabilit de Andrei Crăciun în minutul 20.

După pauză, în minutul 24 Marius Dima a marcat pentru 5-2, apoi Octavian Cireș a majorat diferența în minutul 26. Ștefan Draghia a redus din diferență în minutul 31. În minutul 36 Cătălin Stănciulescu și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, iar un minut mai târziu Cătălin Dima marcat pentru 7-4. Rezultatul final a fost stabilit de golul marcat de Marius Dima în minutul 38.

În finala mică de miercuri seara, începând cu ora 17.30, se vor întâlni FC Mihai Eminescu Luceafărul și AS Dinamo. După finala mică va avea loc un meci între echipele de copii de la Racovița și Surdila Greci. După meciul copiilor, în finala mare se vor întâlni Viitorul Ianca și Pretenașii, un meci între cele mai bune echipe de la acest turneu.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •