Sport

Medalii pentru atleții de la CSM Brăila la campionatele naționale de copii

Medalii pentru atleții de la CSM Brăila la campionatele naționale de copii

Stadionul Iolanda Balas Soter din București a găzduit sâmbătă, 1 august, etapa finală a Campionatului Național rezervat copiilor 1 și 2, competiție aflată în organizarea Federației Române de Atletism.

Competiția s-a desfășurat în condițiile extraordinare cauzate de pandemia cu coronavirus. Regulile sanitare speciale impuse au fost respectate cu strictețe, astfel încât am putut asista la o întrecere cu mulți participanți, foarte disputată, cu performanțe notabile. Au participat sportivi născuți în anii 2007 și 2008, iar Brăila a fost reprezentată de atleți de la CSM Brăila și de la LPS Brăila. Toate medaliile câștigate de brăileni au fost ale sportivilor de la CSM.

La 80 metri plat Copii 2, Rebecca Băjănică și Nicoleta Florea s-au clasat pe locurile 2, respectiv 3, în serii, dar în clasamentul final au ocupat pozițiile 5, respectiv 8. În aceeași probă, Roxana Paiul s-a clasat pe locul 11. La băieți, Mario Mihai Grozea, de la grupa antrenoarei Anamaria Necoară (Ioniță) s-a clasat pe locul 1, cu timpul de 10.89 secunde.

Robert Bălin, pregătit de Anamaria Codreanu, a câștigat medalia de aur la proba de 200 metri garduri Copii 1. În aceeași probă, la Copii 2, pe primul loc s-a clasat Mario Grozea, iar pe locul 3 s-a clasat Marcel Colța, de la grupa profesoarei Irina Roată.

La 200 metri garduri fete Copii 1, Bianca Andreea Bratosin, de la grupa antrenoarei Anamaria Codreanu, s-a clasat pe locul 1, iar pe locul al doilea s-a clasat Daciana Frunză, de la grupa profesoarei Irina Roată. În aceeași probă, Ștefania Cotes s-a clasat pe locul 4.

La Copii 2, în proba de 200 metri garduri fete, Elena Eveline Chiojdoiu a ratat podiumul, eleva antrenoarei Anamaria Codreanu clasându-se pe locul 4.

Safira Mara Barbu, de la grupa profesoarei Irina Roată, a câștigat medalia de aur la Copii 1 în proba de 60 metri garduri. În aceeași probă, Daciana Frunză a câștigat medalia de bronz, iar Iulia Teodora Liga, de la grupa antrenoarei Anamaria Necoară, s-a clasat pe locul 4. La 60 metri garduri fete, Copii 2, singura reprezentantă a Brăilei a fost Cătălina Narcisa Burtea, de la LPS Brăila, care s-a clasat pe locul 4.

La 60 metri garduri Copii 1, Robert Bălin a câștigat medalia de aur, cu timpul de 9.05 secunde.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •