Sport

Meciuri spectaculoase in prima etapa a Turneului Campionilor

Meciuri spectaculoase in prima etapa a Turneului Campionilor

Luni seara, de la ora 17.30, s-au jucat primele meciuri de la Turneul Campionilor la fotbal în sală. Ambele meciuri disputate în prima etapă au fost spectaculoase, cu multe goluri, dar și cu răsturnări neașteptate de rezultat.

În primul meci s-au întâlnit echipa Inspectoratului Școlar Județean și echipa de la ”Ronțăilă”. După un început echilibrat. ”Ronțăilă” a deschis scorul în minutul 12 prin Mădălin Nicolau. După numai 3 minute ISJ a egalat prin Cătălin Spirea și la pauză scorul a fost egal, 1-1. În repriza a doua tot Mădălin Nicolau a marcat primul în minutul 29, aducându-și echipa în avantaj. Doar un minut au for la conducere cei de la Ronțăilă, pentru că în minutul 30 Lucian Dobrin a egalat. În minutul 31 Dragoș Mocanu a adus echipa ISJ-ului pentru prima dată în avantaj, iar Marius marchidanu a stabilit scorul final cu un gol marcat cu capul în minutul 38 și ISJ a câștigat cu 4-2 (1-1) meciul cu Ronțăilă.

În a doua partidă s-au întâlnit Pricons și echipa Armatei. Pricons a deschis scorul rapid, în minutul 3, prin Daniel Cazan. În minutul 6 Cătălin Constandache a reușit golul egalizator dintr-o lovitură liberă. Andrei Crăciun a ratat singur cu poarta goală și a trimis mingea în bară, apoi tot el, singur cu portarul, a șutat pe lângă acesta, dar și pe lângă poartă. Echipa armatei a avut și ea o bară prin Ion Stănel, pentru ca în minutul 17 Valentin Ioniță să aducă echipa armatei în avantaj, cu un gol marcat după o centrare venită de la Constandache și la pauză Armata conducea cu 2-1. În minutul 25 Constandache a majorat avantajul echipei sale cu un nou gol marcat direct dintr-o lovitură liberă, iar în minutul 29 tot el a marcat pentru 4-1, cu un șut printre picioarele portarului Țapu. În ultimele 7 minute ale meciului soarta jocului s-a schimbat. În minutul 33 Andrei Crăciun a redus din handicap cu un șut sub transversală de la 6 metri, apoi în minutul 34 tot Crăciun a marcat pentru 4-3, cu un vole după o pasă în adâncime, la 3 metri de poarta adversă. În minutul 35 Cosmin Necoară a restabilit egalitatea cu un șut  direct, după o lovitură de la colțul terenului. În minutul 39 echipa armatei a fost sancționată cu o lovitură de pedeapsă de la 9 metri, pentru al șaselea faul comis în meci. A executat puternic Cosmin Necoară și a adus Pricons-ul în avantaj. În minutul 40 putea fi 6-4, dar Necoară a șutat pe lângă poartă tot în urma unei lovituri de penalitate de la 9 metri, iar rezultatul final a rămas Pricons – Armata 5-4 (1-2).

Programul competiției a fost modificat, astfel că etapa a II-a va avea loc marți după amiază, de la ora 17.30, cu meciul dintre Pricons și ISJ. De la ora 18.30 se vor întâlni Armata și Ronțăilă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •