Sport

Meciuri spectaculoase in prima zi a Cupei Mos Craciun la fotbal in sala

Meciuri spectaculoase in prima zi a Cupei Mos Craciun la fotbal in sala

Luni seara, în Sala polivalentă Danubius s-au desfășurat meciurile din prima etapă a celor două grupe din cadrul Cupei Moș Crăciun la fotbal în sală, competiție organizată de Comisia de fotbal în sală a AJF Brăila.

În seara zilei de luni, de la ora 17.00, s-au jucat primele patru partide ale competiției, pe durata a doua reprize a câte 20 de minute.

În primul meci al serii s-au întâlnit Viitorul Ianca și Hotel Rebis Făurei, practic un duel al echipelor care se bat pentru câștigarea titlului în Liga a 4-a. La echipa din Făurei a jucat și Bănel Nicoliță, dar și jucătorul Daciei Unirea Brăila, Gabriel Niță, originar din Făurei. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3, după ce la pauză echipa din Ianca a condus cu 2-0. Pentru Ianca au marcat Andrei Crăciun, Octavian Cireș și Cosmin Necoară. Pentru Hotel Rebis au marcat: Silviu Moise de două ori și Dan Percă.

În al doilea meci, s-au întâlnit Spartanii Cazasu și AS Kinder Brăila, într-un meci contând pentru Grupa B. Kinder a câștigat cu 5-2 (3-1). La Kinder au jucat Gabriel Bosoi și Costel Roșu, dar și Tudorel Pelin. Pentru învingători au marcat: Iulian Bogoș de două ori, Costel Roșu, Tudorel Pelin și Viorel Ivan. Ambele goluri ale Spartanilor au fost marcate de Viorel Banciu.

De la ora 19.00, în al doilea meci din Grupa A , s-au întâlnit FC Buzăului și AS Dinamo. La echipa de pe ”Buzăului” au jucat fostul portar al Daciei Unirea, Cristi Mitrea, dar și actualul jucător ale echipei antrenate de Alin Pânzaru, Marius Dima. La AS Dinamo au jucat doi jucători de la echipele brăilene din Liga a 3-a, Manuel Pârlițeanu de la Victoria Traian și dumitrana de la Sportul Chiscani. FC Buzăului a câștigat cu 5-2 (2-0). Pentru învingători au înscris: Marius Dima de două ori, Adrian Manole, Dorin Tudor și Bogdan Draghia. Ambele goluri ale celor de la AS Dinamo au fost marcate de Costel Lazăr.

În ultimul meci al serii de luni s-au întâlnit Pretenaşii și Luceafărul, într-un meci din Grupa B. Pretenaşii au câștigat cu 6-1 (4-1). Golurile învingătorilor au fost marcate de: Vasilică Gheorghe de două ori, Cristi Pascu de două ori, Liviu Boariu și Emanuel Moldoveanu. Golul celor de la Luceafărul a fost marcat de Mădălin Calu.

Marți, de la ora 17.00 sunt programate partidele din etapa a doua a grupelor.

Programul zilei de marți este următorul:

AS Dinamo – Viitorul Ianca

CS Luceafărul – Spartanii Cazasu

AS Kinder – Pretenașii

Hotel Rebis – FC Buzăului

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •