Sport

Meciuri echilibrate in etapa a doua a Cupei Mos Craciun. Astazi se decid cele 4 semifinaliste

Meciuri echilibrate in etapa a doua a Cupei Mos Craciun. Astazi se decid cele 4 semifinaliste

Marți seara, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila, în prezența a circa 500 de spectatori, s-au desfășurat meciurile etapei a II-a a Cupei Moș Crăciun la fotbal în sală. 

În primul meci al etapei a doua s-au întâlnit Viitorul Ianca și AS Dinamo. Echipa din Ianca nu a vrut să mai repete meciul cu cei de la Făurei, din prima etapă, când au fost egalați după ce au condus cu 3-0. Jucătorii supervizați de pe bancă de antrenorul Viorel Ciucașu au condus la pauză cu 2-0 prin golurile marcate de Daniel Cazan și Ionuț Smeu. După pauză echipa din Ianca a mai marcat de trei ori prin Andrei Crăciun de două ori și Daniel Cazan, iar golul de onoare al celor de la AS Dinamo a fost marcat de Manuel Pârlițeanu.

Al doilea meci al serii de marți a adus față în față pe Lucefărul și Spartanii Cazasu. Cu o echipă formată din tineri care au trecut și pe la Academia Hagi, iar acum sunt jucători la echipe de seniori din Liga a 2-a și a 3-a, Luceafprul a reușit să treacă de cei de la Cazasu cu 4-2 (3-1). Luceafărul a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Mădălin Androne și Tiberiu Subțirică. Cazasu a redus din handicap prin golul marcat de Viorel Banciu. Rezultatul primelor 20 de minute a fost stabilit de golul marcat de Subțirică, 3-1 pentru Luceafărul. După pauză Ionuț Matei a redus din handicap după un gol marcat din lovitură liberă, iar în minutul 37 puteau să egaleze, dar Viorel Banciu a ratat o lovitură de penalitate de la 10 metri. Un minut mai târziu Luceafărul a marcat golul patru prin fostul internațional de juniori Dan Panait. În ultimul minut de joc Spartanii au mai ratat o lovitură de penalitate, de data aceasta portarul Ionuț Gurău reușind să pareze lovitura executată de Ionuț Piașu.

Al treilea meci al serii a fost cel dintre AS Kinder și Pretenașii, considerat de mulți o adevărată finală. Preteneșii au deschis scorul prin Liviu Boariu și au intrat la pauză în avantaj de un gol. După pauză aceștia și-au mărit avantajul prin golurile marcate de Vasile Gheorghe și s-au impus cu 3-0 (1-0).

În ultimul meci al serii s-au întâlnit Hotel Rebis și FC Buzăului. Meciul s-a terminat nedecis 2-2 (1-1). Pentru cei de la Făurei au marcat Bănel Nicoliță și Gigel Bordei, iar pentru FC Buzăului au marcat Adrian Manole și Marius Dima.

După primele două etape, în grupa I Viitorul ianca și FC Buzăului au câte 4 puncte, dar echipa din Ianca are golaveraj mai bun. Hotel rebis Făurei ocupă locul 3 cu 2 puncte, iar pe locul 4 se află AS dinamo fără nici un punct. În grupa a II-a Pretenașii sunt lideri cu 6 puncte, urmați de Kinder și Luceafărul, ambele cu câte 3 puncte. Pe locul 4 se află Spartanii cazasu cu 0 puncte.

Miercuri, cu începere de la ora 17.00, se vor disputa meciurile:

AS Dinamo – Hotel Rebis

Luceafărul – AS Kinder

FC Buzăului – Viitorul Ianca

Pretenașii – Spartanii Cazasu

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •