Silviu Mares 20 decembrie 2013
Marioara Nistor a pregatit cadouri de Craciun pentru 1.000 de braileni
Marioara Nistor a pregatit cadouri de Craciun pentru 1.000 de braileni
Marioara Nistor a pregatit cadouri de Craciun pentru 1.000 de braileni

In aceasta saptamana, Organizatia Judeteana Braila a Partidului Poporului-Dan Diaconescu a organizat, la initiativa Marioarei Nistor, o ampla actiune de distribuire a unor daruri cu ocazia sfintelor sarbatori de iarna.

Astfel, un numar de 1.000 de pachete de Craciun, cu produse traditionale si dulciuri pentru cei mici, au ajuns la reprezentantii unor ONG-uri brailene, precum Fundatia „Lumina” si Asociatia „Trebuie”, dar si la membri activi ai PP-DD din toate colegiile municipiului. De asemenea, daruri au primit si toti locuitorii din zona Catanga.

Fiecare dintre noi primeste asa cum daruieste, spunea un mare invatat comtemporan. A darui, mai ales de Craciun, este un gest nobil pentru fiecare crestin, iar actiunea mea s-a dorit a fi un simplu gest de inseninare a unor oameni de suflet, a brailenilor care se confrunta cu probleme in aceasta perioada de criza, a unor copii pentru care, de multe ori, Mos Craciun exista doar in basme.Sunt multumita pentru ca am reusit astfel sa aduc zambete pe fetele brailenilor in preajma Nasterii Mantuitorului. Doresc tuturor brailenilor, oficialitatilor, reprezentantilor institutiilor publice si ai mass media, precum si colaboratorilor mei, multa sanatate, bucurii, impliniri, sarbatori linistite si un an 2014 mult mai bun decat cel care se incheie. La Multi Ani!, a subliniat deputatul PP-DD Marioara Nistor

Comentarii

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.