Sport

Madalin Pascu de la Sportul Chiscani, titular in nationala U16 a Romaniei in meciul cu Polonia la Turneul celor 4 Natiuni

Madalin Pascu de la Sportul Chiscani, titular in nationala U16 a Romaniei in meciul cu Polonia la Turneul celor 4 Natiuni

Săptămâna trecută reprezentativa Under 16 a României, din care a făcut parte și jucătorul Sportului Chiscani, Mădălin Ionuț Pascu, a pierdut jocul disputat la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în fața Poloniei, la Turneul celor 4 Națiuni. Competiția a fost câștigată de selecționata Cehiei.

Rezultatele înregistrate la Turneul celor 4 Națiuni: Cehia – România 6-1, Olanda – Polonia 3-3, Polonia – Cehia 0-4, România – Olanda 2-2, Olanda – Cehia 7-0, România – Polonia 0-2.

Clasamentul final: 1. Cehia 6p (10-8), 2. Olanda 5p (12-5), 3. Polonia 4p (5-7), 4. România 1p (3-10)

Mădălun Pascu a fost titular în meciul cu Polonia, fiind înlocuit în minutul 69. În meciul cu Olanda jucătorul Sportului Chiscani a fost doar rezervă, iar în meciul cu Olanda nu a făcut parte din locul de 18 jucători.  Pentru Mădălin Pascu a fost o performanță convocarea la naționala U 16, având în vedere că el joacă la o echipă din Liga a 3-a.

Selecționerul Daniel Mogoșanu a convocat 24 de jucători pentru acest turneu:

Portari: Răzvan Sava (Pro Sesto/Italia), Dragoș Horeboiu (CN Dinicu Golescu)

Fundași: Darius Grosu (FC Viitorul), Dumitru David (LPS Tg. Jiu), Radu Drăgușin (Regal Sport), Alexandru Jipa (Regal Sport), Denis Bolenyi (Kiss Baia Mare), Mădălin Pascu (Sportul Chiscani), Luca Florică (Regal Sport), Ionuț Badea (Alcorcon/Spania), Alexandru Chilili (FC Voluntari), Simone Dumitrașcu (ASD Ducato Calcio/Italia)

Mijlocași: Alexandru Crivac (Start Sport Argeș), Constantin Grameni (FC Viitorul), Raul Ziman (LPS Satu Mare), Botond Szondi (AFK Csikszereda), Denis Tarța (Kiss Baia Mare), Alexi Pitu (FC Viitorul), Andrei Iana (FCSB), Ahmed Bani (FC Dinamo), Leon Peto (Osnabruck), Ianis Stoica (FCSB)

Atacanți: Louis Munteanu (FC Viitorul), Theodor Corbeanu (FC Toronto/Canada)

România U16 (din iunie 2018, România U17), formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2002, va juca în preliminariile care vor începe în toamna anului 2018 cu Lituania, Ungaria și Serbia. Turneul de calificări va fi găzduit de Ungaria. Partidele se vor disputa între 30 septembrie – 6 octombrie 2018 conform următorului program:

30 septembrie 2018: România – Ungaria

3 octombrie 2018: România – Serbia

6 octombrie 2018: România – Lituania

Echipele care se vor clasa pe primele două locuri în cele 13 grupe și cele mai bune patru locuri trei se vor alătura celor două echipe calificate direct la Turul de Elită, Anglia și Germania. Turul de Elită se va disputa în martie 2019.

La finalul Turul de Elită, câștigătoarele celor 8 grupe, alături de șapte dintre ocupantele locurilor doi și țara gazdă, Irlanda, vor participa la Campionatul European care se va desfășura în mai 2019.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •