Sport

La capătul unui meci slab, echipa antrenată de Neven Hrupec a pierdut la 7 goluri meciul cu Minaur Baia Mare

La capătul unui meci slab, echipa antrenată de Neven Hrupec a pierdut la 7 goluri meciul cu Minaur Baia Mare

HC Dunărea Brăila a suferit a doua înfrângere în acest campionat, de data aceasta mult mai usturătoare, în fața echipei din Baia Mare. Fetele pregătite de Neven Hrupec au jucat parcă cu gândul al dubla cu Viborg de la sfârșitul săptămânii viitoare, conducând în derby-ul cu Minaur doar de două ori, 2-0 și 3-2, pentru ca la final să piardă cu 19-26 (8-12), un meci considerat pe teren propriu.

HC Dunărea părea că începe bine meciul cu Minaur, cu două goluri marcate de Tiron și Sazdovska, dar au fost egalate în minutul 6. Brăila a mai condus apoi cu 3-2 după golul marcat de Udriștioiu în minutul 6, iar Minaur a trecut prima dată la conducere în minutul 8, scor 3-4. Brăila a egalat la 4 în minutul 11 prin Preda, după care până în minutul 20 nu au mai înscris nici un gol și a primit 3 goluri.

În minutul 23 Minaur s-a distanțat prima oară la 5 goluri, scor 5-10, iar la pauză maramureșencele au intrat cu un avantaj de 4 goluri, scor 8-12.

După pauză, muștruluite bine de Hrupec, fetele de la Brăila au părut că își pot reveni, chiar dacă au primit rapid gol, reușind să înscrie apoi de 3 ori la rând și în minutul 36 au redus handicapul la două goluri. În următoarele 5 minute Minaur a refăcut diferența de 5 goluri, scor 11-16. Următorul gol al Brăilei a fost marcat de Tamires Morena Lima în minutul 42, iar în minutul 46 diferența de două goluri s-a refăcut, 14-16. A urmat din nou o perioadă de 5 minute în care fetele lui Hrupec nu au marcat timp de 5 minute și au primit 3 goluri, toate marcate de Popa de la 7 metri. Preda a marcat un gol frumos din extremă în minutul 51, dar nu a însemnat nici această reușită revinimentul echipei din Brăila. În minutul 54 Minaur s-a distanțat prima dată la 6 goluri, scor 15-21. Până pe final s-a păstrat o diferență de 5-6 goluri, pentru ca în ultimul minut diferența să ajungă la 7 goluri, scor 19-26, care avea să fie și rezultatul final, portarul Enache având în ultimele secunde o aruncare din poartă în poartă, dar care a trecut peste bara porții brăilene.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Cătălina Preda -4 goluri, Alina Czeczi -4, Aneta Udriștioiu -3, Jovana Sazdovska -3, Elena Dache -2, Bianca Tiron -1, Mădălina Zamfirescu -1, Tamires Morena -1. Udriștioiu și Marina Dmitrovic de două ori, au ratat aruncări de la 7 metri, parate de portarul Idehn. Au mai jucat: Elena Șerban – 4 intervenții, Ljubica Nenezic – 3 intervenții, Gabriella Bucur, Nicoleta Safta, Bojana Milic, Sanja Premovic.

Acesta a fost ultimul meci în Liga Florilor din acest an pentru HC Dunărea Brăila, care pe 21 și 22 noiembrie mai are de jucat două meciuri în EFH European League.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •