Sport

Kinder Braila, locul 2 la Brașov Junior’s Cup Under 8

Kinder Braila, locul 2 la Brașov Junior’s Cup Under 8

În perioada 7 – 10 august 2018, AS Kinder Brăila a participat la Brașov Junior’s Cup cu grupa 2010, antrenor Costel Roșu, și grupa 2011, antrenor Mihai Anghel. La grupa U 8, copii născuți în anul 2011, Kinder Brăila s-a clasat pe locul 2, devenind vicecampioană la Brașov Junior’s Cup. Grupa copiilor născuți în 2010 s-a clasat pe locul 8, din 14 echipe participante. Dănuț Armenciu a fost desemnat cel mai bun portar al competiției rezervate copiilor U 8.

În faza grupelor, echipa de la grupa 2011 s-a impus cu 2-1 în meciul cu Royal Făgăraș, golurile brăilenilor fiind marcate de Dănuț Armenciu și Cati Metin. În următorul meci Kinder Brăila a pierdut cu 0-1 meciul cu Juniorul Suceava, apoi au învins cu 4-2 pe ACS Kids Tâmpa Brașov. În acest meci pentru băieții antrenați de Mihai Anghel au marcat Robert Ignătencu -2 goluri și Alexandru Chirovan – 2 goluri. În meciul patru din faza grupelor Kinder Brăila a trecut de Aripile Bacău cu scorul de 6-1 prin golurile marcate de Robert Ignătencu -2goluri, Alexandru Chirovan -3goluri și Rareș Gagu. În penultimul meci din grupă Kinder Brăila a învins cu 3-1 pe Luceafărul Cluj, grație reușitelor realizate de Robert Ignătencu Cati Metin și Rareș Gagu, iar în ultimul meci au pierdut cu 2-3 partida cu New Star București. În acest meci pentru Kinder au marcat Robert Ignătescu și Alexandru Chirovan.

În sferturile de finala Kinder Brăila  a trecut cu scorul de 3-2 de Juniorul Brașov, prin reușitele realizate de Rareș Gagu -2goluri și Cati Metin. În semifinale Kinder Brăila a învins cu 4-1 pe Căutiș Steaua Sudului, Robert Ignătescu și Rareș gagu reușind câte două goluri pentru echipa brăileană.

În finală Kinder Brăila s-a reîntâlnit cu ACS Kids Tâmpa Brașov, dar de data aceasta au pierdut cu 2-4. Pentru brăileni au marcat Robert Ignătescu și Alexandru Chirovan.

Lotul de jucători al grupei 2011 al celor de la Kinder Brăila a fost: Armenciu Dănuț, Cati Metin, Ignătencu Robert, Gagu Rareș, Chirovan Alexandru și Șova Damian. Antrenor: Anghel Mihai

Grupa 2010 s-a clasat pe locul 8 din 14 echipe participante. În grupe, Kinder Brăila  a învins cu 4-3 pe ACS Kids Tâmpa Brașov, prin golurile înscrise de George Manta și Sebastian Necula, ambii cu câte două goluri.  În al doilea meci au învins cu 3-2 pe ACS Steagu Roșu Brașov, prin golurile marcate de David Ilie, Alexandru Trifan și George Manta.

În meciul 3 din grupe Kinder Brăila a câștigat cu 2-1 meciul cu New Star București, prin golurile marcate de Darius Bogdan  și Sebastian Necula. Meciul 4 din grupă a adus prima înfrângere pentru echipa din brăila, care a cedat cu 1-6 în fața celor de la Luceafărul Cluj, golul celor de la Kinder fiind marcat de Alexandru Trifan. În următorul meci Kinder Brăila a pierdut cu 0-4 meciul cu Juniorul Suceava, pentru ca în ultimul meci din grupă Kinder să câștige cu 3-2 meciul cu Prosport Academy București, prin golurile marcate de David Ilie -2 goluri și Darius Bogdan.

În sferturile de finală Kinder Brăila  a pierdut cu 0-2 meciul cu Aripile Bacău și a jucat apoi în semifinalele pentru locurile 5-8 cu ACS Kids Tâmpa Brașov. La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, dar la loviturile de departajare brașovenii s-au impus cu 2-1. În ultimul joc de la acest turneu, pentru șocurile 7-8, Kinder Brăila a cedat în fața celor de la New Star București cu 0-4.

Lotul de jucători al grupei U9: Bogdan Darius, Manta George, Voiculescu Mario, Necula Sebastian, Leauta David, Furfurică Alexandru, Trifan Alexandru, Ilie David, Roșu Darius, Duțu Ianis. Antrenor: Costel Roșu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •