Sport

Kinder Braila a castigat Cupa Prosport Focșani la categoria copii născuți în 2011

Kinder Braila a castigat Cupa Prosport Focșani la categoria copii născuți în 2011

La sfârșitul săptămânii trecute, la Focșani s-a desfășurat Cupa ”Prosport Focșani”. La categoria copii născuți în anul 2011 echipa A.S. KINDER BRĂILA, pregătită de profesorul Mihai Anghel, a câștigat competiția cu patru victorii din tot atâtea meciuri. 

In faza grupelor baietii pregatiti de profesorul Mihai Anghel au obtinut doua victorii terminand pe primul loc grupa in care au fost repartizati:

Kinder Braila – Sportiv Focșani 6 – 1. Pentru braileni au marcat: Chirovan Alexandru-3 goluri si Gagu Rares – 3 goluri

Kinder – Odorheiul Secuiesc 5 – 0. Golurile Brăilei au fost marcate de: Gagu Rareș – 2 goluri, Kati Metin și Radu Alexandru – 2 goluri

In semifinala Kinder Braila a intalnit Kinder Brasov. Meciul s-a incheiat cu victoria echipei brailene cu scorul de 4-0. Golurile echipei din Braila au fost inscrise de: Radu Alexandru, Kati Metin, Mitu Alexandru si Ignatencu Robert.

Finala a adus fata in fata echipele F.K. Miercurea Ciuc (Csikszereda) si A.S. Kinder Braila. Dupa un meci viu disputat, victoria a revenit echipei antrenate de profesorul Mihai Anghel cu scorul de 3-2. Golurile campionilor braileni au fost inscrise de catre: Gagu Rares, Chirovan Alexandru si Kati Metin.

Pe parcursul turneului a avut loc si un concurs, “Penalty-ul de aur”, la care au participat din partea clubului A.S. Kinder Braila toti jucatorii de câmp si portarul echipei brailene.

Astfel, in finala jucatorilor de camp a ajuns Mitu Alexandru, iar finala portarilor a fost jucata de Armenciu Danut. Ambii componenti ai clubului brailean au terminat pe locul al II-lea.

Lotul de jucatori deplasat la Focsani a fost urmatorul: Armenciu Dănuț, Ignatencu Robert, Gagu Rares, Kati Metin, Chirovan Alexandru, Panait David, Radu Alexandru si Mitu Alexandru. Antrenor: profesor Anghel Mihai

Tin sa felicit toti jucatorii pentru rezultatele obtinute la Focsani, rezultate prin care demonstram ca aceasta generatie a copiilor nascuti in anul 2011 vine puternic din urma, dovada fiind rezultatele obtinute la turneele organizate in Braila, Brasov, Buzau, Focsani si Bacau. Prin aceste rezultate, clubul Kinder Braila face propaganda fotbalului brailean si, de asemenea, dorim sa obtinem rezultate notabile si in competitiile organizate de Federatia Romana de Fotbal”- a declarat Mihai Anghel, antrenorul grupei 2011 din cadrul A.S.Kinder Braila.
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •