Sport

Inceput de an cu rezultate bune ale atletilor braileni

Inceput de an cu rezultate bune ale atletilor braileni
Inceput de an cu rezultate bune ale atletilor braileni
Inceput de an cu rezultate bune ale atletilor braileni

La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc primele concursuri atletice în sală din acest an. Una dintre ele a avut loc în sala de atletism a Complexului sportiv Lia Manoliu, dotată cu Cupa Romanian Masters Athletics, iar cealaltă la Bacău, unde s-a desfășurat Cupa Bistriței ediția a XXX-a și Memorialul Nicolae Mihalache ediția a V-a. Brăila a avut reprezentanți la ambele competiții, de la LPS Brăila și de la CSM Brăila.

Sportivii brăileni care au participat la Cupa Romanian Masters Athletics au avut rezultate remarcabile, urcând pe podium la majoritatea probelor la care au participat. La 60 m plat juniori I, Petrișor Toader de la LPS Brăila/CSM Onești, s-a clasat pe locul 2 cu timpul de 7.22 secunde. În finala aceleiași probe Ionuț Buzea a terminat pe locul 6. La 60 metri plat junioare II, Andreea Caracudă a terminat prima cu timpul de 7.96 secunde. La 60 metri garduri, Iulia Nicoleta Banaga a fost cea mai rapidă dintre junioare, fiind devansată doar cu 4 sutimi de secundă în finală de senioarea Elena Viscun de la Atletic Club Iacris București. Podiumul junioarelor a fost completat de Andreea Caracudă și Petronela Cristea, ambele de la LPS Brăila.

La 60 metri garduri juniori I pe primul loc s-a clasat Alexandru Iconaru de la LPS Brăila, urmat de colegul său Ionuț Buzea. Pe locul 4 în această probă s-a clasat Eduard Baltă de la LPS Brăila/CSM Brăila. La junioare II, în proba de 60 m garduri, singura reprezentantă a Brăilei a fost Ana Maria Munteanu de la LPS Brăila, care a terminat pe locul 3.

Petrișor Tudor a mai alergat și în proba de 200 metri în care s-a clasat pe locul 14.

Și sportivii care au concurat la Cupa Bistriței au avut rezultate promițătoare pentru acest început de an. Bianca Toader, legitimată la LPS Brăila/CSM Brăila, a fost cea mai rapidă junioară în proba de 200 metri plat, fiind devansată ca timp doar de două atlete senioare. Bianca a fost urmată în clasament de colega ei Andreea Dinu. Și în proba de 60 metri garduri Elena Bianca Toader a fost cea mai rapidă dintre junioare, cu timpul de 7.93, al doilea timp într-un clasament open.

Andreea Dinu a fost cea mai rapidă în proba de 60 m garduri junioare III, iar Bianca Toader la junioare II. Un rezultat bun l-a avut la 60 m plat și Arif Veisel de la CSM Brăila, clasat pe locul 3 la juniori.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •