Sport

HC Dunarea Braila invinsa in ultima secunda la Slatina

HC Dunarea Braila invinsa in ultima secunda la Slatina

HC Dunărea Brăila a pierdut în ultima fază a meciului cu CSM Slatina, după ce au condus aproape tot meciul și au avut la pauză trei goluri avans. CSM Slatina s-a impus la final cu 17-16 (7-10). În ultimele 15 minute ale meciului echipa gazdă a primit nu mai puțin de 6 aruncări de la 7 metri, iar la jumătatea reprizei a doua Adriana Medvedova a primit o eliminare de două minute la semnalizarea observatorului acestei întâlniri.

Gazdele au deschis scorul în primul minut prin Nicoleta Rusu, dar HC Dunărea a treut rapid la conducere după golurile marcate de Shutska și Vătu, 1-2 în minutul 3. S-a mers cap a cap până în minutul 16, după care Brăila s-a desprins la trei goluri, scor 6-9 în minutul 22. CSM Slatina a marcat următorul gol în minutul 26, după 10 minute în care n-au reușit să o învingă pe Medvedova. La pauză Brăila a intrat cu 3 goluri avantaj, scor 7-10.

După pauză gazdele s-au apropiat la un gol, prima reușită a brăilencelor fiind marcat de Vătu în minutul 35, iar următorul în minutul 44, după ce Slatina egalase la 11. În minutul 49 Oana Cârstea a dus echipa brăileană din nou la trei goluri, 12-15. Până la final Brăila a mai marcat  singură dată, în timp ce Slatina a marcat de 5 ori, ratând și două aruncări de la 7 metri.

La ultimul atac al meciului arbitrii bucureșteni Iliescu și Manea au acordat prea ușor o aruncare de la 7 metri pentru Slatina, lucru care a stârnit reacția lui Florentin Pera, acesta primind o eliminare de două minute. Ștefania Lazăr a transformat aruncarea de la 7 metri și a adus victoria pentru echipa din Slatina, după un meci în care Brăila a fost în avantaj mai mult de 55 de minute.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Alina Vătu -5 goluri, Florentina Craiu -2, Diana Munteanu -2, Iryna Shutska -2, Daniela Corban -1, Oana Cârstea -1, Marija Shteriova -1, Dzyiana Ilyina -1 și Cătălina Preda -1. Au mai jucat: Adriana Medvedova, Bianca Aron, Diana Axinte, Ana Maria Berescu.

Pentru CSM Slatina au marcat: Alexandra Andrei -4 goluri, Sonia Seraficeanu -3, Ștefania Lazăr -3, Laura Ostase -2, Nicoleta Rusu -1, Hermina Stoicănescu -1, Mihaela Popescu -1, Iulia Andrei -1 și Diana Constantinescu -1.

Cum Corona Brașov a câștigat pe teren propriu meciul cu AHCM Slobozia, Dunărea Brăila a coborât pe locul 8 în clasament după 19 etape, iar în etapa următoare va întâlni pe teren propriu pe Măgura Cisnădie, sâmbătă, 10 martie, de la ora 16.00.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •