Sport

HC Dunărea Brăila, înfrângere usturătoare în fața CSM București

HC Dunărea Brăila, înfrângere usturătoare în fața CSM București

HC Dunărea Brăila a suferit una dintre cele mai severe înfrângeri pe teren propriu din Liga Națională de handbal feminin. Echipa lui Dumitru Berbece aproape că nu a contat deloc în acest meci, la finalul căruia au pierdut cu 22-35 (8-18). 

Iryna Shutska a marcat primul gol al meciului, dar nu au profitat de ratarea de la 7 metri a Cristinei Neagu, care a aruncat în ”transversală”. Vătu a aruncat pe lângă poartă și apoi Lekic și Neagu au adus CSM-ul la conducere în minutul 4. Cristina Gheorghe a marcat pentru 2-2 și a fost ultima dată când cele două echipe s-au aflat la egalitate. Avansul oaspetelor s-a mărit treptat. A fost 2-4 în minutul 6 și 3-8 în minutul 13. Brăila a legat două goluri consecutive și a strâns diferența la 3 goluri. În minutul 19 CSM București s-a distanțat la 6 goluri, scor 6-12. În minutul 27 diferența s-a mărit la 9 goluri, scor 7-16, iar la pauză diferența a fost de 10 goluri, scor 8-18, chiar dacă Marina Razum a avut 10 intervenții reușite, dintre care două aruncări de la 7 metri parate.

După pauză, primele care au marcat au fost bucureștencele, prin Lazovic. În minutul 36 diferența a scăzut la 9 goluri, după două reușite ale Alinei Vătu, dar în minutul 41 Cristina Neagu le-a dus pe bucureștence la 12 goluri avans, scor 12-24, chiar dacă se aflau în dublă inferioritate numerică. Ana Maria Berbece a marcat de două ori la rând și a redus handicapul brăilencelor la 10 goluri, dar în minutul 46 bucureștencele s-au distanțat prima dată la 13 goluri, scor 14-27. Până la finalul partidei diferența pe tabela de marcaj s-a menținut între 11 și 13 goluri, iar la final scorul a fost 22-35.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Alina Vătu – 6 goluri, Ana Maria Berbece -4, Cristina Gheorghe -3, Iryna Shutska -3, Diana Ainte -2, Natasha Krnic -2, Nicoleta Safta -1 și elena Dache -1. În prima repriză în poarta Brăilei a fost marina razum – 10 intervenți reușite, iar în repriza a doua în poartă a intrat Gabriela Dobre – 6 intervenții reușite. Au mai jucat: Gabriela Preda, Diana Munteanu și Nicoleta Tudor.

Pentru CSM bucurești au marcat: Lekic -7 goluri, Radicevic -7, Neagu -6, Lazovic -5, Bazaliu -3, Curea -2, Kurtovic -2, Mehmedovic -1, Cvijic -1,Udriștioiu -1.

Campionatul se întrerupe până pe 6-7 octombrie pentru un turneu de pregătire al echipei naționale. Pentru această acțiune nici o handbalistă de la HC Dunărea Brăila nu se află între cele 36 de jucătoare convocate.

În etapa următoare HC Dunărea va juca în deplasare la CSM Galați.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •