ProBr

HC Dunarea Braila a invins Magura Cisnadie doar la 3 goluri diferenta

HC Dunarea Braila a invins Magura Cisnadie doar la 3 goluri diferenta

IMG_7512HC Dunărea Brăila a câștigat meciul cu Măgura Cisnădie, dar n-a convins. Jocul echipei antrenate de Costică Buceschi a fost presărat cu multe greșeli, atât pe faza de atac cât și în apărare. Echipa din Cisnădie a venit la Brăila hotărâtă să nu piardă la scor și au reușit un meci foarte bun, în care au pus serioase probleme echipei gazdă. IMG_7456

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 4, când Carmen Gheorghe a reușit să deschidă scorul după o suită de ocazii ratate la ambele porți. Stănciulescu a egalat imediat, apoi Horjea a readus Brăila în avantaj. În minutul 6 Stănciulescu a egalat din nou, dar Brăila s-a desprins la 4 goluri în minutul 10, scor 7-3. Brăila s-a menținut în avantaj până pe finalul reprizei, dar au avut o perioadă de 7 minute în care n-a găsit drumul spre gol și de la 12-9 în minutul 22, fetele de la Cisnădie au egalat la 12 în minutul 28. În ultimele două minute Tiron și Apetrei de două ori au stabilit scorul primelor 30 de minute, 15-12 pentru HC Dunărea.

Primele două reușite din repriza a doua au fost realizate de fetele de la Măgura, care s-au apropiat la un singur gol, scor 15-14 în minutul 32. HC Dunărea s-a regrupat și s-a concentrat mai mult în apărare, astfel că în minutul 40 au reușit să se desprindă la șase goluri, scor 20-14 și cei aproape 1500 de spectatori prezenți în tribunele Sălii Polivalente ”Danubius” sperau că favoritele vor câștiga la un scor fluviu. Fetele lui Buceschi au reintrat în jocul adversarelor, au reînceput greșelile în atac, aruncările la poartă nepregătite, dând astfel posibilitatea oaspetelor să se apropie la două goluri în minutul 57, scor 25-23. În ultimul minut de joc Tiron a marcat pentru 27-23, dar oaspetele au obținut o aruncare de la 7 metri pe care Popescu a transformat-o în gol și rezultatul final a fost doar 27-24 pentru HC Dunărea.IMG_7524

HC Dunărea: Oana Apetrei -7 goluri, Alina Horjea -5 ( 2 de la 7 m), Bianca Tiron -4, Alina Czeczi -4, Ada Moldovan -3, Carmen Gheorghe -2, Adina Brot -2. Au mai jucat: Elena Voicu și Lăcrămioara Stan în poartă,  Raluca Crap, Mădălina Zamfirescu.

Măgura Cisnădie: Maria Popescu -6 goluri (5 de la 7 m), Natașa Krnic -5, Mihaela Stănciulescu -4, Cătălina Preda -4, Irina Lazarin -3, Monica Amoagdei -1, Ionela Goran -1.

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •