Sport

HC Dunarea a plecat neinvinsa de la Bistrita

HC Dunarea a plecat neinvinsa de la Bistrita

HC Dunărea Brăila a fost foarte aproape de o nouă victorie în deplasare, reușind o remiză pe terenul celor de la CSM Bistrița. În repriza a doua, fetele antrenate de Florentin Pera au reușit să recupereze cele 4 goluri pe care gazdele le-au avut avantaj la pauză, scor 13-9 și în final au terminat remiză, scor 23-23.

Bistrița a deschis scorul prin Petea, pentru ca în minutul 3 Brăila să treacă în avantaj după golurile marcate de Vătu și Shteriova. În minutul 5 Dunărea Brăila conducea cu 4-2, pentru ca să reușească următorul gol abia în minutul 13, în timp ce gadele au marcat de 4 ori. În minutul 22 diferența era de doar un gol în favoarea echipei lui Horațiu Pașca, scor 8-7, pentru ca în numai trei minute gazdele să înscrie de 4 ori fără să primească gol și să ducă diferența la 5 goluri, scor 12-7. Vătu a marcat pentru 12-8, apoi Paraschiv a înscris pentru 13-9, în minutul 29, ultima dată când Bistrița a fost la 5 goluri avans,. Scorul pauzei a fost stabilit de golul marcat de Diana Munteanu, cu 10 secunde înaintea fluierului sirenei, care a consființit rezultatul primelor 30 de minute ale meciului, CSM Bistrița – Dunărea Brăila 13-9.

După pauză echipa brăileană a părut că a venit mai motivată de la vestiare și au marcat primele goluri prin Corban și Vătu. În minutul 40 Alina Vătu a reușit să egeleze, scor 14-14, dar în minutul 44 gazdele s-au distanțat din nou la două goluri, scor 17-15, după o reușită a Oanei Chirilă. În minutul 51 Dunărea a reușit să egaleze din nou, scor 20-20. Până la final gazdele au avut un gol avans, iar Brăila a egalat, ultima dată la 23-23 în minutul 59, prin Diana Munteanu. Brăila a avut ultimul atac al meciului, dar Shteriova a trimis o pasă neglijentă și oportunitatea unei victorii a fost irosită.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Alina Vătu – 8 goluri ( 5 de la 7 metri), Dzyiana Iliyna -5, Daniela Corban -4, Diana Munteanu -4, Iryna Shutska -1, Marija Shteriova -1. În poartă Adriana Medvedova a parat trei aruncări de la 7 metri. Au mai jucat: Elena Voicu, Ana Maria Berescu, Cristina Gheorghe, Florentina Craiu, Oana Cîrstea. Alina Vătu a ratat o aruncare de la 7 metri, la scorul de 17-16.

Pentru CSM Bistrița au marcat: Oana Chirilă – 5 goluri, Pristavița -3, Rodriguez -3 ( 2 de la 7 m), Paraschiv -3, Rațiu -3, Tetean -3, Zăgrean -1, Szabo -1, Barbos -1.

După 15 etape HC Dunărea a rămas pe locul 8, cu 20 de puncte, iar etapa viitoare va juca pe teren propriu cu AHCM Slobozia.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •