Sport

Galerie foto: HC Dunarea a invins cu 30-18 ocupanta locului 3 din Ucraina

Galerie foto: HC Dunarea a invins cu 30-18 ocupanta locului 3 din Ucraina

În această săptămână HC Dunărea Brăila a continuat seria meciurilor amicale. După dubla de săptămâna trecută cu Danubius Galați, în această săptămână handbalistele pregătite de Florentin Pera au jucat cu AHCM Slobozia în deplasare, iar joi după amiază au jucat primul meci din dubla cu echipa HC Real, locul 3 în Super Liga feminină de handbal din Ucraina.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Polivalenta brăileană HC Dunărea Brăila a învins pe CSU Danubius Galați cu 32-19, iar a doua zi la Galați a fost rândul fetelor lui Cozma să câștige cu 22-21 după ce la pauză fetele lui Pera au condus cu 14-11.

În meciul jucat la mijlocul săptămânii la Slobozia. HC Dunărea a pierdut cu 21-25 partida cu AHCM Slobozia, un meci în care pentru antrenorul Florentin Pera nu a contat rezultatul.

Fără Diana Axinte, Elena Voicu, Cristina Gheorghe, Gabriella Szucs și Marija Stheriova, Dunărea Brăila a câștigat la scor partida disputata în Polivalenta cu 30-18. În acest meci pentru echipa brăileană a evoluat și Daniela Corban, fostă campioană mondială de junioare, care revine pe teren după o accidentare. Daniela Corban a avut și un sezon în care a fost împrumutată la LPS Brăila, alături de sora sa geamănă care face parte din lotul Coronei Brașov. În acest meci Florentin Pera a utilizat și garnitura tânără din lotul Dunării Brăila, Ștefania Epureanu, Anca Ciuclaru, Iasmina Ichim.

Vineri, de la ora 11.00, HC Dunărea și HC Real se vor întâlni într-un alt meci de pregătire, tot în Polivalenta brăileană.

În ședința CLM de joi consilierii locali au aprobat în sfârșit o variantă legală de acordare a sumei de 850.000 lei către HC Dunărea Brăila, bani care vor asigura plata restanțelor pe care clubul le are la acest moment și care ar acoperi bugetul clubului pe anul 2017.

După această dublă cu HC Real fetele de la HC Dunărea Brăila vor avea o minivacanță de Crăciun până marți după amiază, când își vor relua pregătirile, iar la sfârșitul săptămânii viitoare va organiza la Brăila o nouă ediție a Cupei Dunărea.

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •