Sport

Handbalistele junioare I de la LPS Braila participa la primul turneu semifinal

Handbalistele junioare I de la LPS Braila participa la primul turneu semifinal
Handbalistele junioare I de la LPS Braila participa la primul turneu semifinal
Handbalistele junioare I de la LPS Braila participa la primul turneu semifinal

Miercuri 17 aprilie 2013, la Ploiesti, va debuta grupa I a primului turneu semifinal la handbal junioare I. La acest turneu semifinal, organizat de Grup Scolar 1 Mai Ploiesti, vor participa, alaturi de clubul gazda, LPS Braila, LPS Iasi, CSS 6 Bucuresti, CSS Targu Neamt si ASC Scoala 181 SSP Bucuresti.

LPS Braila, echipa pregatita de profesorul Viorel Alexandru, va debuta la acest turneu in meciul 3 din prima etapa, miercuri de la ora 18.00, cand vor intalni pe cele de la Grup Scolar 1 Mai Ploiesti, echipa care s-a clasat pe locul 4 in seria B, serie din care a facut parte si LPS Braila. In cele doua meciuri din serie, LPS Braila s-a impus cu 31-17 (17-7), in meciul de la Ploiesti si 38-26 (21-11), la Braila.

Joi 18 aprilie, de la ora 16.00, LPS Braila va intalni pe ASC Scoala 181 SSP Bucuresti, care a castigat seria C, cu 13 victorii si un meci egal, din 14 partide disputate, avand un golaveraj de 500-297. La echipa bucuresteana evolueaza Angela Cioca, Maria Gavrila, Izabela Rosca, Madalina Zamfirescu, Sara Abed-Kader si Alina Grigoras, componente ale nationalelor Romaniei de tineret si junioare.

Vineri, de la ora 16.00, LPS Braila va intalni LPS Iasi, castigatoarea seriei A, cu 14 victorii din tot atatea jocuri, in care au marcat 436 goluri si au primit doar 254. La echipa din Iasi evolueaza portarul Ana Inculet, Madalina Conachi, Bianca Tiron, Victoria Agape, componente ale nationalei de tineret a Romaniei.

In etapa a 4-a a acestui turneu semifinal, LPS Braila va intalni sambata de la ora 18.00 pe CSS Targu Neamt, locul 3 in seria A, cu 9 victorii, un egal si patru infrangeri, echipa care a ratat locul 2 dupa ce a fost penalizata cu un punct pentru folosirea unei jucatoare fara drept de joc.

In ultima etapa, LPS Braila va intalni duminica 21 aprilie, de la ora 9.00, fetele de la CSS 6 Bucuresti, care au terminat pe locul 3 in seria C, cu 8 victorii si un meci incheiat la egalitate, golaveraj 462-360. Din lotul echipei bucurestene fac parte portarul Elena Serban, de la lotul de tineret si extrema stanga, Alexandra Carasol, componenta a lotului national de junioare.

LPS Braila va deplasa la Ploiesti un lot din care vor lipsi Gabriela Perianu si Diana Axinte, ultima find accidentata si va rata acest sezon competitional. In aceste conditii, Viorel Alexandru va deplasa la Ploiesti urmatorul lot de jucatoare: Laura Bujoiu, Simona Bogus si Alexandra Baltat – portari; Roxana Tabarcea, Elena Casian, Larisa Valcu, Gabriela Moldoveanu, Bianca Chipciu, Carmen Grigoras, Monica Voda, Florentina Irimia, Anca Ciuclaru, Madalina Popa, Maria Paraipan, Monica Dobrila si Alina Croitoru.

Primele 4 clasate la acest turneu semifinal se vor califica la al doilea turneu semifinal, ce se va desfasura in perioada 26-28 aprilie 2013.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.