Sport

Handbalistele junioare I au castigat la Plopeni

Handbalistele junioare I au castigat la Plopeni
Handbalistele junioare I au castigat la Plopeni
Handbalistele junioare I au castigat la Plopeni

Sambata 6 aprilie, handbalistele junioare I de la LPS Braila au obtinut al 8-lea succes in seria B a Campionatului National, invingand in deplasare pe HC Activ CSO Plopeni, 28-24 (15-15).

Dupa infrangerea de miercurea trecuta in fata liderelor de la Nova Force Giurgiu, handbalistele antrenate de Viorel Alexandru le-au invins pe cele de la Plopeni cu 28-24 (15-15) si si-au consolidat pozitia a doua in clasamentul seriei B. Cea mai buna marcatoare a brailencelor in acest meci a fost Roxana Tabarcea, dar, fata de meciul de acasa cu Giurgiu, in aceasta partida a evoluat si pivotul Maria Paraipan. Joi 11 aprilie, de la ora 13.00, in Sala de jocuri a LPS Braila, handbalistele pregatite de Viorel Alexandru vor intalni in ultima etapa a seriei pe LPS Academica Focsani, echipa aflata pe locul 6 in clasament, cu doar 4 puncte. Asadar, brailencele nu mai au cum sa piarda locul 2 si vor participa in perioada 17-21 aprilie la primul turneu semifinal, in grupa I, alaturi de ocupantele locurilor 1 si 3 din seriile A si C, precum si de ocupanta locului 4 din seria noastra, Grup Scolar 1 Mai Ploiesti. Primele patru clasate in fiecare din cele patru serii de la primul turneu semifinal se vor califica la al doilea turneu semifinal programat in perioada 26-28 aprilie. Primele doua clasate la cel de-al doilea turneu final se vor califica la turneul final programat in perioada 8-12 mai 2013.

Din pacate, in acest an exista o neconcordanta intre datele competitiilor organizate de FRH si cele organizate de Ministerul Educatiei, faza zonala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar pentru fete –licee, este programata in perioada 26-28 aprilie, perioada in care va avea loc si al doilea turneu semifinal al Campionatului National la junioare I. Daca acest program al ONSS nu va fi devansat, Braila nu va mai putea fi reprezentata de echipa LPS Braila, lucru care se poate intampla si in alte judete din tara. Turneul final al ONSS este programat in perioada 1-3 mai la Bistrita Nasaud.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.