Social

Grav accident de Rusalii

Grav accident de Rusalii
Neacordarea de prioritate poate duce la pierderea vieţii. Grav accident de Rusalii
Neacordarea de prioritate poate duce la pierderea vieţii. Grav accident de Rusalii

 

În urmă cu puţin timp, în cartierul Nedelcu Chercea din municipiu a avut loc un grav accident, soldat cu persoane rănite. Vinovat de producerea incidentului a fost un bărbat, care s-a urcat la volan deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. La faţa locului au sosit două echipaje de Poliţie şi două ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

 

Locuitorii străzilor Nicolae Topor şi Viforului, din cartierul brăilean Nedelcu Chercea, au fost martorii unui accident, destul de grav. În jurul orei 20.20, un bărbat care conducea un autoturism marca BMW a vrut să impresioneze pasagerii care se aflau în bolid şi a apăsat acceleraţia, fără să-i pese de faptul că el consumase băuturi alcoolice şi puteau avea loc grave consecinţe. Bărbatul se deplasa pe strada Viforului, cu o viteză foarte mare, dinspre Piaţa “Doi Cocoşi” spre strada Decebal şi nu a dat importanţă semnului “Stop!”, caz în care era obligat să acorde prioritate şoferilor care circulau pe străzile cu care se intersectează strada Viforului, aici fiind vorba de strada Nicolae Topor.

Pe strada Nicolae Topor circula regulamentar un autoturism marca Ford Focus, condus de o femeie, alături de ea fiind ca pasageri trei minori şi doi adulţi. În urma puternicului impact, maşina Ford Focus a fost proiectată pe trotuar, lovind gardul unei case. La ambele maşini airbag-urile au sărit, iar conducătorul BMW-ului a fost rănit la cap.

După ce au reuşit să iasă din maşini, ajutaţi de locuitorii din zonă, şoferiţa a început să ţipe la bărbatul vinovat spunând că putea să-i omoare copiii, dar şi pe ele.

În scurt timp, la faţa locului şi-au făcut apariţia două echipaje ale Poliţiei. În momentul în care poliţiştii au întrebat cum s-a întâmplat accidentul, şoferul vinovat a avut intenţia de a spune că nu el se afla la volan, ci unui dintre pasageri. Însă, atât şoferiţa, cât şi martorii au zis că el conducea bolidul. Neavând ce să mai facă, bărbatul a recunoscut, iar oamenii legii l-au supus testului cu aparatul etilotest, rezultând că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Au sosit apoi şi două echipaje ale Salvării, care au acordat primele îngrijiri medicale răniţilor, aceştia fiind transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila. Tot aici a fost dus şi şoferul care a produs accidentul, unde i se vor recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, după care organele legii îi vor întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •