Sport

Galerie foto: Victoria Traian si-a jucat sansa, dar deocamdata n-a putut mai mult

Galerie foto: Victoria Traian si-a jucat sansa, dar deocamdata n-a putut mai mult
Victoria Traian - Axiopolis Cernavodă 0-2
Galerie foto: Victoria Traian si-a jucat sansa, dar deocamdata n-au putut mai mult

Victoria Traian nu a reușit nici în etapa a III-a să spargă gheața în liga a 3-a și n-au marcat, dar de data aceasta au primit doar două goluri în meciul de pe teren propriu cu Axiopolis Cernavodă.

Meciul disputat pe terenul din Tudor Vladimirescu a început furibund. În secunda 10 Mihalache a pătruns pe partea stângă spre poarta celor de la Traian și a fost faultat la marginea careului de Martinescu. Moise a executat direct pe poartă, dar Tunea a avut o primă intervenție bună și a respins. Pe contraatacul declanșat de gazde, Mocanu a șutat în dreapta portarului de ma 18 metri, dar mingea a ieșit în corner. Lovitura de la colț a fost executată de Pîrlițeanu, iar Tureac a reluat peste poarta oaspeților.

În minutul 11 Fotescu a pătruns în careul gazdelor, a centrat în fața porții, dar Tureac a degajat din 2-3 metri și a îndepărtat pericolul. În minutul 15 Pârlițeanu a șutat de la 22 de metri lateral dreapta, dar portarul Nanu a reținut în doi timpi. În minutul 17 Fotescu a centrat de pe partea stângă în careu, dar Andrescu a reluat din 3 metri peste poartă. În minutul 21 Moise a pătruns pe partea stângă, a intrat în careu și a șutat la poartă, dar mingea a lovit bara și a revenit în teren, de unde fundașii centrali brăileni au degajat. Patru minute mai târziu același Moise a pătruns în careul gazdelor și a șutat spre poartă, Ionuț Tunea a deviat cu piciorul, iar Boitaș a respins din fața porții.

În minutul 27 Mihalache a scăpat spre poarta celor de la Traian, dar a fost deposedat la 16 metri de Alpărean. Un minut mai târziu Moise a șutat din stânga, la colțul scurt, dar mingea a fost trimisă în corner de Pârlițeanu.

În minutul 33 Pârlițeanu a executat o lovitură liberă de la 20 de metri, direct pe poartă, dar Nanu a respins peste poartă. Un minut mai târziu Mihai Popa a luat o acțiune pe cont propriu de la centrul terenului, a trecut printre jucătorii de la Axiopolis și a șutat de la 18 metri, dar portarul oaspeților a respins în corner. Replica oaspeților a venit la faza următoare, dar șutul lui Moise a fost respins în corner de Tunea. În minutul 37 Popa are o nouă acțiune periculoasă, dar șutul său a fost apărat de portarul Nanu.

În minutul 39, Bolozan a degajat greșit, la un adversar, acesta a trimis în adâncime pentru Fotescu, care a intrat în careu și a șutat la poartă învingându-l pe Tunea, 0-1!

După golul marcat de Axiopolis meciul s-a liniștit și până la pauză nu s-a mai înregistrat nici o fază periculoasă la cele două porți și după 45 de minute scorul a fost, Victoria Traian – Axiopolis Cernavodă 0-1.

În minutul 48 Fotescu pătrunde în careul gazdelor și șutează la colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poartă. Un minut mai târziu Mocanu a centrat de pe dreapta, dar Olmazu nu a ajuns la minge.

În minutul 61 Mihalache îi trimite o pasă în centru lui Denis Husein, dar acesta a șutat în transversală și apoi mingea a ieșit în aut de poartă.

În minutul 71 Fotescu a trimis o pasă în adâncime pentru Ciprian Loloț care l-a driblat pe Tunea și a trimis în poartă, 0-2.

Gazdele n-au renunțat la luptă și în minutul 73 Popa a șutat în portarul oaspeților. Două minute mai târziu Ionuț Gheorghe a primit o pasă de pe dreapta, dar șutul său a fost respins cu piciorul de Tunea. În minutul 78 Ion Cosmin a șutat la colțul scurt, dar mingea a lovit plasa laterală. În minutul 84 Olmazu a intrat în careul oaspeților, dar a șutat slab și Nanu a reținut. Un minut mai târziu Husein a șutat de la aproape 40 de metri și mingea a izbit transversala porții lui Tunea. Meciul s-a încheiat cu o fază periculoasă la poarta oaspeților. Mihai Popa a executat o lovitură liberă din preajma careului, lateral dreapta, pe colțul lung, portarul a respins în față, iar Pârlițeanu a reluat imprecis, mult pe lângă poartă și jocul s-a terminat cu victoria oaspeților cu 2-0.

Victoria Traian: Tunea – Martinescu, Tureac, Alpărean, Caravasile (min. 58 C. Ion) – Bolozan 9min. 46 Postolea), Barbu (min. 23 Olmazu, min. 90 V. Mihai), Pârlițeanu, C. Boitaș – M. Popa, M. Mocanu.

În etapa următoare, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 17.00, Victoria Traian va primi replica celor de la Suporter Spirit Club Farul Constanţa.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •