Sport

Galerie foto: Rezultatele primei zile de la Cupa Primaverii la fotbal in sala

Galerie foto: Rezultatele primei zile de la Cupa Primaverii la fotbal in sala

Luni seara s-au jucat primele patru meciuri de la Cupa Primăverii la fotbal în sală, competiție care adună la start 16 echipe. împărțite în patru grupe. 

În primul meci al serii, în Grupa A, s-au întâlnit echipa Armatei, câștigătoarea Turneului Campionilor, și echipa ISU Dunărea Brăila. Armata s-a impus cu 7-5 (3-1). Cătălin Constandache a deschis scorul în minutul 3, iar ”pompierii” au egalat în minutul 13 prin Georgian Leaua. În doar două minute Armata a marcat de două ori prin Constandache și Vali Tureac, care au dus scorul la 3-1 în minutul 15, rezultat care avea să se mențină până la pauză. După pauză echipa Armatei s-a distanțat la 7-1 în minutul 36, prin golurile marcate de Neluțu Zăgan în minutele 24 și 28, Cristian Pascu în minutul 33 și Marius Dima (autogol) în minutul 36. Ultimele 4 minute ale meciului au aparținut celor de la ISU, care au marcat de 4 ori, prin Leaua în minutele 36 și 37, Marius Dima în minutul 38 și Ionuț Iorga în minutul 40.

Al doilea meci al zilei de luni a adus față în față echipele de la Pricons și Poliția de frontieră. După două reprize diametral opuse ca joc și dominare, Pricons a obținut victoria cu scorul de 3-2 (0-2). Echipa Poliției de frontieră a marcat primele goluri prin Marian Cîrjă, fostul jucător al Oțelului Galați, în minutele 11 și 18, după ce au mai avut și patru șuturi care au nimerit barele porții apărate de Ariciu. După pauză lucrurile s-au schimbat și Daniel Cazan a marcat de două ori în minutele 22 și 24, reușind să egaleze. În minutul 33 Cosmin Necoară a executat o lovitură liberă, pe lângă zid, și a adus echipa de la Pricons în avantaj. În ultimele seciunde ale meciului echipa Poliției de frontieră a beneficiat de o lovitură de penalitate de la 10 metri, executată de Cîrjă, dar portarul de la Pricons a respins cu piciorul și astfel echipa sa a câștigat primul meci din grupă.

Al treilea meci al serii a fost și cel mai dezechilibrat. ANAF s-a impus fără drept de apel cu 15-1 (7-1) în fața celor de la TransMarian. Pentru învingători au marcat: Dănuț Postelnicu (min. 4 și 39), Dănuț Olaru (min.  7 și 8), Teodor Grozea (min. 11, 12, 23, 36), Gabriel Pisică (min. 13, 34), Ștefan Burducea (min. 36), Adrian Mocanu (min. 21, 23, 24, 26). Unicul gol al celor de la TransMarian a fost marcat în minutul 19 de Cornel Codreanu.

Ultimul meci al serii a adus față în față echipele de la Vard și Carrefour. Echipa de la Vard s-a impus cu 5-1 (4-0). Pentru învingători au marcat: Liviu Boariu în minutele 4, 10 și 29, Mădălin Fătu în minutul 15 și Florin Milea în minutul 19. Golul echipei de la Carrefour a fost înscris de Ionuț Bratu în minutul 37.

Marți, 20 martie, de la ora 17.00 se vor juca meciurile din etapa I a grupelor B și D, după următorul program:

17:00 BRN – RONTAILA

17:55 JANDARMERIA –  INSP.SC.

18:50 YAZAKI – POLITIA

19:45 PENITENCIARE –  BCCO

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •