Sport

Galerie foto: Ionut Lupescu si-a prezentat la Braila programul pentru alegerile de la FRF

Galerie foto: Ionut Lupescu si-a prezentat la Braila programul pentru alegerile de la FRF

Miercuri dimineață, Ionuț Lupescu s-a întâlnit cu reprezentanți ai cluburilor și ai AJF Brăila, și au discutat despre problemele cu care aceștia se confruntă și care ar fi soluțiile pentru revigorarea fotbalului românesc.

La întâlnire au fost prezenți Laurențiu Vărgatu, proaspăt reales președinte al AJF Brăila, Mihai Ianoș – secretarul AJF Brăila, George Pascu – președinte Sportul Chiscani, Valentin Avramescu – președintele ACS Dacia Unirea Brăila, Nicușor Abăseacă – primarul comunei Traian, care a reprezentat echipa de Liga a 3-a, Victoria Traian, Vali Priceputu – președinte Viitoru Ianca, liderul Ligii a 4-a, Iulian Bibicu – membru în cadrul Comitetului Executiv al AJF Brăila și președintele echipei Tricolorul Lanurile și Adrian Manole – preşedintele Comisiei de Fotbal în sală din cadrul AJF Brăila.

Ionuț Lupescu a venit însoțit de Costel Gâlcă, fost coleg la echipa națională a României, care îl susține pe acesta în campania pentru alegerile de la Federația Română de Fotbal.

Lupescu a spus că nu a venit în România să-și facă un nume, ci să ajute fotbalul românesc. Înainte de a ajunge la Brăila, Lupescu s-a mai întâlnit cu reprezentanții fotbalului din 11 județe, iar de la Brăila a plecat în zona Moldovei pentru a se întâlni și cu alte AJF-uri și reprezentanți ai cluburilor de fotbal din primele 3 ligi.

Candidatul la șefia FRF le-a spus celor prezenți că intenționează ca după ce va fi ales să elaboreze împreună un plan național de dezvoltare a sportului pe care să-l susțină ca lege și să-l prezinte Parlamentului. Acesta a spus că legislația în domeniul finanțării sportului este una greoaie, care le crează probleme autorităților locale și mulți primari se tem să finanțeze sportul de frica DNA sau a Curții de Conturi.

”Mă interesează foarte mult ideile dumneavoastră fezabile, pe care să le putem băga în acest program care stă la următoarea strategie pe următorii 8 ani. Vreau să vedem cum putem, împreună să găsim cele mai bune soluții pe care să le putem să le implementăm. E foarte important pentru mine să știu și problemele dumneavoastră”, a spus Ionuț Lupescu.

Fostul internațional a spus că a simțit din discuțiile cu oamenii politici de la toate partidele, că se așteaptă să vină cineva din fenomen care să prezinte ceva.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •