Sport

Galerie foto: Inca o infrangere fara gol marcat pentru Victoria Traian

Galerie foto: Inca o infrangere fara gol marcat pentru Victoria Traian

Victoria Traian a ratat încă o șansă de a obține primul punct în Liga a 3-a, fiind învinsă pe teren propriu de CSM Rm. Sărat cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Dănuț Oprea, fost jucător al Daciei Unirea Brăila.

Victoria Traian a început în forță meiul și a ratat prima ocazie de a marca în chiar primul minut de joc. Toma a centrat de pe partea dreaptă în careu, Mocanu a reluat din fața porții în bară și mingea a revenit în teren la toma, care a șutat pe lângă poartă. În minutul 9 Moroșanu a șutat pe centrul porții și portarul Nițache a reținut. În minutul 11 oaspeții au avut și ei o ocazie de a marca. În urma unui corner, G. Marcu a reluat spre poartă, dar Tunea a respins în corner. A doua lovitură de la colț a fost reluată de D. Oprea, dar Tunea a reținut.

În minutul 21 Cîrjan a centrat în careu, iar D. Oprea a reluat spre poartă și Tunea a respins din nou în corner. În minutul 24 G. Marcu a șutat periculos, dar Tunea a boxat mingea în corner. Două minute mai târziu S. Ilie a încheiat o acțiune pe partea dreaptă cu un șut spre poartă, mingra a sărit defectuos și l-a lovit în cap pe Tunea ieșit să prindă mingea și a treut puțin pe lângă bară.

În minutul 29 Moroșanu a scăpat singur cu portarul oaspeților, dar a șutat în acesta. Ehipa din Rm. Sărat a declanșat rapid un contraatac și D. Oprea a rămas singur cu tunea în față, dar portarul brăilenilor a reținut. În minutul 39 Bogoș a centrat în careu, dar Moroșanu a încercat o execuție pretențioasă și a trimis din foarfecă pe lângă poartă, astfel că scorul primelor 45 de minute a rămas 0-0.

După pauză oaspeții au început mai bine și au pus stăpânire pe joc. În minutul 59 Marcu a șutat din unghi, la colțul scurt, Tunea a respins și mingea a ajuns la Dănuț Oprea, iar fostul jucător al Daciei Unirea Brăila a înscris din apropiere, 0-1.

În minutul 66 B. Bălan a scăpat singur cu Tunea, dar portarul brăilenilor a ieșit și s-a culcat în fața mingiei, reușind să oprească acțiunea oaspeților. Tot Bălan, în minutul 74 l-a driblat pe Tunea, dar a intrat în unghi și reluarea sa spre poartă a fost respinsă de Tureac. Un minut mai târziu Tîrîlă a șutat slab și Tunea a reținut. Finalul de meci nu a mai adus nici o fază periculoasă și partida s-a terminat cu victoria oaspeților cu scorul de 1-0.

Victoria Traian: Tunea – Toma (min. 57 Pavel), V. Popa (min. 80 Voicu), Tureac, Baciu – P. Ioan, I. Bogoș, Bordei – Enache (min. 70 Alpărean), M. Mocanu, Moroșanu.

CSM Rm. Sărat: Nițache – Tănase, Sava, Croitoru, Chivu, Bodoc, G. Marcu, Tuca, Costache, Bălan. Au mai jucat: Chivu, Roman, Burghelea și Tîrîlă.

Celelalte rezultate înregistrate în etapa a XVIII-a din seria a II-a a ligii a 3-a:

FC Voluntari 2 – Delta Dobrogea Tulcea    7-1
Sportul Chiscani – Înainte Modelu    1-2
Axiopolis Sport Cernavodă – ASSCS Farul Constanţa    0-1
Agricola Borcea – Progresul Spartac    3-5
Unirea Slobozia – Metalul Buzău    0-2
ACSM Olteniţa – FCSB 2     1-1

Marți, 3 aprilie, sunt programate meciurile restanță din etapa a XVII-a, în care ambele echipe brăilene din Liga a 3-a vor juca în deplasare. Sportul Chiscani va juca la Buzău cu Metalul, iar Victoria Traian se va deplasa pe terenul liderului ASSCS Farul Constanța.

Vineri, 6 aprilie, sunt programate meciurile din etapa a XIX-a a seriei a II-a din liga a 3-a, în care Sportul Chiscani va juca în deplasare la FCSB 2, iar Victoria Traian o va întâlni la București, pe Progresul Spartac.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •