Sport

Galerie foto: Echipa Penitenciarelor a castigat Cupa Primaverii la fotbal in sala

Galerie foto: Echipa Penitenciarelor a castigat Cupa Primaverii la fotbal in sala

Joi după amiază, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila, s-au disputat finalele primei ediții a Cupei Primăverii la fotbal în sală. Competiția a fost câștigată de echipa penitenciarelor, care a învins după loviturile de departajare echipa Armatei. La finalul competiției echipele au primit cupe, diplome și medalii, dar au fost acordate și premii individuale.

În finala mică s-au întâlnit echipele de la Poliția de frontieră și ISJ Brăila. După o primă repriză încheiată la egalitate, fără gol marcat, în repriza a doua Poliția de frontieră s-a deslănțuit și a câștigat cu scorul de 4-0 prin golurile marcate de Marian Petre în minutele 26 și 36 și Marius Necula în minutele 37 și 38.

În finala mare s-au întâlnit echipele Armatei și Penitenciarelor, cele mai bune echipe de la acest turneu. Meciul a fost unul spectaculos, cu multe ocazii la ambele porți, dar și destul de încrâncenat. După 40 de minute de joc scorul a fost egal, 0-0, fiind singurul meci de la acest turneu în care nu s-a marcat în timpul regulamentar de joc.

Câștigătoarea turneului a fost desemnată la loviturile de departajare, fiecare echipă urmând să execute câte trei lovituri de la linia de 7 metri. Primul care a executat și a marcat a fost Vasile Tudorache, de la Penitenciare. Cristian Pascu de la Armată a transformat și el. Valentin Ion a marcat pentru 2-1, iar Cătălin Constandache, golgheterul Cupei Primăverii, a ratat lovitura de la 7 metri, șutând pe lângă poartă. Marius Coman de la Penitenciare a marcat apoi pentru 3-1 și echipa sa a câștigat trofeul și medaliile de aur.

Cătălin Constandache de la Armată a fost golgheterul turneului, Marian Cîrjă de la Poliția de frontieră a primit premiul pentru cel mai frumos gol, iar Viorel Banciu de la Armată a fost desemnat cel mai tehnic jucător. Antonel Corneanu de la echipa Penitenciarelor a fost desemnat cel mai bun portar, iar Valentin Ion de la Penitenciare a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei. De asemenea au fost premiați și arbitrii care au oficiat la această competiție: Georgel Badea, Ionuț Smeu și Marius Ichim.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •