Sport

Galerie foto: Dacia Unirea a ratat un egal la Balotesti, la ultima faza a meciului

Galerie foto: Dacia Unirea a ratat un egal la Balotesti, la ultima faza a meciului

Dacia Unirea Brăila a ratat șansa de a obține măcar un punct în deplasarea de la Balotești, deși au dominat jocul și și-au creat și ocazii de a marca. Ilfovenii au câștigat cu 2-1 (1-0), iar la ultima fază a meciului au salvat o minge de pe linia porții. 

Meciul de la Balotești a început cu 14 minute întârziere deoarece arbitrul Florin Miron din Bucureşti nu vedea bine viza medicală a portarului Botaș, dar în cele din urmă portarul brăilean a intrat titular. Elevii lui Alin Pânzaru au intrat hotărâți să obțină un rezultat pozitiv la Balotești și în minutul 1 Marius Dima a şutat periculos, dar portarul Eşanu a respins în faţă. În minutul 7, tot Dima a șutat din afara careului, dar Eșanu a reținut fără probleme. Două minute mai târziu Dedu a șutat periculos, dar Ghiocel a respins în corner. Herea a centrat în careu, dar mingea a fost reluată de Nica cu capul, peste poartă. În minutul 26 Andrei a șutat și el spre poarta brăilenilor, dar mingea a trecut peste poartă.

În minutul 30, pe fondul unei dominări sterile a echipei brăilene, CS Balotești a deschis scorul în minutul 30. Gazdele au obținut o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, în urma unui presupus henț la Niță, în urma unui șut în mâna acestuia. Claudiu Herea a centrat din lovitura liberă și Lucian Ion a trimis cu capul în poarta apărată de Botaş.

Până la pauză meciul a continuat în nota de dominare a brăilenilor, dar fără mari ocazii de a marca și scorul a rămas 1-0 pentru Balotești.

În repriza a doua echipa lui Alin Pânzaru a continuat să aibă o posesie mai bună și în minutul 65 au restabilit egalitatea. Brăilenii au avut două cornere consecutiv, iar din al doilea, Nicola a centrat în careu, la bara a doua, și Tudor Țăranu a pus latul și a trimis în poartă din 3 metri, 1-1.

Doar trei minute a rezistat egalitatea pe tabela de marcaj. În minutul 68 gazdele au revenit la conducere, după ce E. Nica a reușit să trimită mingea în poarta lui Botaș. Brăilenii au alergat apoi după golul egalizator și puteau să obțină un punct în minutul 90+3. La o acțiune colectivă pe partea stânga, Cubleșan a centrat mingea în careu, iar Pop a trimis mingea pe poarta, dar un fundaș al gazdelor a scos de pe linia porții și apoi Eșanu a reținut.

CS Baloteşti: Eşanu – C-tin. Dedu, Marciuc, Flămânzeanu, N. Filip – L. Ion, Cl. Herea (cpt.), Ov. Herea, F. Paraschiv – Val. Andrei, Eug. Nica. Rezerve: Iordan – Mirescu, Alin Pătraşcu, P. Ioniţă, Bolozan, M. Neagu, C. Mihai. Antrenor: Augustin Călin

Dacia Unirea: Botaş – Ţăranu, Stănciulescu (min. 83 Vitan)), Ghiocel – Gab. Niţă, Gîţ, Anghelina (min. 52 Manea), M. Dima (min. 55 Cubleșan), Nicola – Al. Pop, Banyoi. Antrenor: Alin Pânzaru

Chiar și după această înfrângere, Dacia Unirea a rămas pe locul 14, cu 34 de puncte, la egalitate de puncte cu Pandurii Tg. Jiu și Metaloglobus București, dar cu un golaveraj mai bun. În etapa următoare, a 34-a, Dacia Unirea va juca sâmbătă, 12 mai, pe teren propriu cu CS Afumați.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •