Sport

Florentin Petre a făcut o radiografie a perioadei de când a venit antrenor la Brăila

Florentin Petre a făcut o radiografie a perioadei de când a venit antrenor la Brăila

După antrenamentul din această dimineață, antrenorul Florentin Petre a ținut o conferință de presă în care a vorbit despre situația de la echipă. Aflat pe banca tehnică a echipei începând cu etapa a IV-a a Ligii a 2-a, Florentin Petre a spus că situația din clasament în care se află Dacia Unirea Brăila se datorează problemelor cu care s-a confruntat în această vară, când s-a încropit un lot pe ultima sută de metri, cu jucători aduși fără a fi testați.

Florentin Petre a spus că a găsit un lot bun din punct de vedere al caracterelor, la o mare parte dintre ei, dar se aștepta la un nucleu de jucători mult mai valoros.

Ținând cont de situația pe care au avut-o la începutul anului, toate eforturile pe care le-au făcut cei din conducere la începutul sezonului au fost foarte mari, pentru a strânge jucători într-un timp destul de scurt. Nu a fost timp pentru a se face o pregătire normală, cum se face la un club de Liga a 2-a. I-am găsit într-o deficiență destul de mare din punct de vedere al pregătirii. Am încercat să-i aduc la un nivel de pregătire fizică și de joc. Am avut la începutul mandatului meu o perioadă destul de bună de joc, mă refer la meciurile de la Balotești și Metaloglobus, unde din punctul meu de vedere am avut un ghinion fantastic și trebuia să avem patru puncte în plus acum.” a spus Florentin Petre.

Antrenorul Daciei Unirea Brăila a spus că atât timp cât va fi antrenorul echipei brăilene va face tot posibilul să împărtășească tot ce a acumulat în perioada cât a jucat fotbal și cât a antrenat, dar pentru asta ar trebui să existe stabilitate și acest oraș să aibă o echipă bună. Petre a spus că își dorește ca Primăria, Consiliul Local și oamenii de afaceri să vină alături de echipă, într-un sezon, la finalul căruia se va împlini 100 de ani de existență a clubului Dacia Unirea Brăila.

Florentin Petre consideră că acest oraș merită să aibă o echipă puternică, măcar în Liga a 2-a, dar pentru asta ar trebui să dispună și de un buget care să permită aducerea unor jucători valoroși, în jurul cărora să formeze o echipă competitivă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •