Sport

“FlashMob Sport” cu prietenii Facebook

“FlashMob Sport” cu prietenii Facebook
“FlashMob Sport” cu prietenii Facebook
“FlashMob Sport” cu prietenii Facebook

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila, organizeaza in data de 11 mai 2013, o interesanta manifestare sportiva intitulata “FlashMob Sport”.
Definitia fenomenului Flash Mob, reprezinta un grup de oameni care se organizeaz? pe internet ?i apoi se intalnesc intr-un loc public pentru a face ceva neobisnuit. De obicei se canta la instrumente sau se danseaza, in cazul acestei manifestari se face sport.

“Va invitam la “FlashMob Sport” cu prietenii Facebook ai DJST Braila, in ziua de 11 mai 2013, de la ora 09.00, pe terenurile de sport ale DJST Braila din Parc Monument. Pe aceste terenuri se gasesc: 1 teren de fotbal cu iarba sintetica; 2 terenuri de tenis de camp cu iarba sintetica si 1 teren de baschet cu panouri si suprafata bituminata. Oricine vrea sa faca sport pe aceasta baza sportiva moderna pusa la dispozitie gratuit de catre noi, fara restrictie de varsta, de gen sau aptitudini sportive. Ce trebuie sa faca cei care vor sa participe? Prima conditie este sa fii prietenul(a) nostru(a) pe Facebook (www.facebook.com/djst.braila); a doua conditie este sa confirmi participarea la eveniment… tot pe Facebook; sa fii de acord cu regulamentul nostru; sa fii sanatos fizic pentru a face fata unui efort fizic moderat spre intens (adeverinta medicala pentru cei sub 18 ani sau declaratie pe propria raspundere pentru cei majori); sa fii punctual(a) in data de 11 mai 2013, in locatia stabilita; sa te inscrii la una sau doua discipline sportive stabilite de organizatori si sa respecti regulile de joc si sa fii fair-play cu ceilalti participanti”, a declarat Mircea Carbunaru, consilier superior a DJTS Braila.
Regulamentul acestei actiuni este: Participantii se inscriu pe Facebook – confirmand participarea la eveniment; Participantii prezinta in ziua actiunii adeverinta medicala (cei sub 18 ani) cu “apt pentru efort fizic” si adeverinta medicala sau declaratie pe propria raspundere (la cei peste 18 ani); Toti participantii se vor inscrie inainte de eveniment in tabele ale organizatorilor (tabel centralizator si in tabele pe discipline sportive. Atentie! Trebuie sa se cunoasca seriile si nr. actelor de identitate). Sunt 4 disciplinele sportive la care poti participa: baschet, badminton, fotbal si fitness; Participantii se inscriu in ziua evenimentului sportiv la cel mult 2 discipline sportive; Fiecare disciplina este monitorizata de cel putin un specialist (monitor) care ofera informatii asupra modului de practicare a disciplinei sportive respective precum si alte aspecte care tin de domeniul sportiv: mod executie tehnica a unor miscari, incalzirea grupelor musculare, elemente tactice in teren etc.

In acelasi timp asigura arbitrajul si coordoneaza exercitiile fizice in asa fel incat sa nu apara accidentari si obstructii de joc. Vor fi invitati sa asigure monitorizarea: CS Sport-Plus Braila (prof. Constantin Baciu); CS Cuza Sport Braila (antr. Mircea Totolici); ex sportiv: Pascu Neculai; ex sportiv Leonard Gherghiceanu. Specialistii desemneaza castigatorii pe cele 4 discipline sportive.
“La capitolul premii fiecare disciplina va avea 3 castigatori care vor fi selectati dintre participanti de catre specialistii invitati si organizatori. Vor fi apreciate cele mai bune prestatii sportive la fiecare sectiune. Premiile constau in: 3 mingi de fotbal, 3 mingi de baschet, 3 seturi badminton si alte 3 materiale sportive utilizabile de catre practicantii de fitness. Toti participantii vor primi diplome. Principalul este ca pana pe 10 mai sa se inscrie participantii prin confirmarea participarii la eveniment pe Facebook. Va asteptam pe toti brailenii care doresc in primul rand sa faca sport, miscare dar si sa castige”, a mai spus Mircea Carbunaru.
Programul manifestarii din data de 11 mai 2013, este: de la ora 09.00-09.30 – Prezentarea participantilor la Terenurile de sport ale DJST Braila si inscrierea in tabelele de participare. Participantii cu varsta sub 18 ani trebuie sa prezinte adeverinta medicala pentru a dovedi ca sunt apti pentru efort fizic. Persoanele cu varsta peste 18 ani trebuie sa prezinte adeverinta medicala sau sa semneze o declaratie pe propria raspundere ca au capacitatea de a face efort fizic; in intervalul orar 09.30 – 09.45, va fi inscrierea participantilor la cel mult doua discipline sportive din cele 4 care vor fi monitorizate de specialisti in: fotbal, baschet, fitness, badminton, De la 09.45 – Desfasurarea activitatilor sportive (09.45-10.00 – organizarea echipelor si a grupurilor de lucru; 10.00-10.20 – Incalzirea pentru toti participantii dupa modelul activitatilor Flash Mob si 10.20-12.00 – desfasurare intreceri si activitati sportive). In intervalul orar 12.00-12.30, va avea loc festivitate de premiere. Specialistii desemneaza 3 castigatori la fiecare disciplina sportiva si DJST Braila acorda premii constand in diplome si materiale sportive.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.