Actualitate

Galerie foto+video: Filmul evenimentului care a terorizat Brăila

Galerie foto+video: Filmul evenimentului care a terorizat Brăila

Un tânăr de 20 de ani din Brăila, a provocat astăzi în jurul orei 12.30 un adevărat măcel în județul Brăila. Zece victime, dintre care doi minori, au căzut pradă nebuniei tânărului de 20 de ani, Marius Valentin Parfenie. Cursa nebună a tânărului s-a oprit în ușa principală a supermarketului Carrefour. Tânărul a fost imobilizat de câțiva cetățeni aflați în apropiere. Aflat la pământ tânărul a strigat: ”trebuie să curgă sânge pentru țara asta!”. 

La fața locului au ajuns la multe echipaje de poliție și un echipaj de jandarmi, care au asigurat zona. Trei ambulanțe SAJ și una SMURD au sosit la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor. La fața locului a sosit și un elicopter SMURD de la Galați, dar nu a fost nevoie de intervenția acestora.

În jurul orei 12.00, tânărul Marius Valentin Parfenie s-a dus la târgul auto de pe șoseaua Buzăului sub pretextul de a cumpăra o mașină. Acesta a pus ochii pe o Skoda Octavia și a vrut să facă un test cu ea. Acesta a plecat în mașină cu vânzătorul autoturismului, în vârstă de 42 de ani și au plecat pe șoseaua de Centură a Brăilei spre localitatea Cazasu. Ajunși aici, pe o stradă nu foarte circulată, în jurul orei 12.46, l-a înjunghiat pe Cristian Bica cu un briceag, apoi l-a aruncat pe acesta din mașină și a pornit în trombă spre municipiu.

Pe șoseaua de Centură, în dreptul Depoului Braicar a intrat în doi pietoni, în vârstă de 45, respectiv 47 de ani, ambii șoferi la societatea de transport brăileană. Cei doi bărbați sunt în stare foarte gravă la spital, în operație. Ambii au piciorele rupte și multiple plăgi în zona capului.

Tânărul de 20 de ani a continuat cursa nebună și a ajuns până în parcarea Carrefour unde a accelerat și a vrut să intre direct în supermarket, în jurul orei 12.56. Norocul a fost că la intrarea în Carrefour erau pilonii din beton, care au estompat din viteza cu care acesta a intrat în ușile supermarketului.

După ce mașina s-a oprit în ușile magazinului, câțiva bărbați au sărit și l-au imobilizat pe tânărul de 20 de ani, până la sosirea polițiștilor. Cetățenii de la fața locului au spus că până la sosirea echipajelor de poliție și ambulanță a durat mai bine de un sfert de oră.

Dintre acestea, una a intrat deja în sala de operații pentru sutură de scalp, având și fractură de humerus. O altă persoană se află în Resuscitare, prezentând multiple fracturi de membre și oase ale feței. Cei doi copii vor fi internați la Chirurgie infantilă. Bărbatul înjunghiat a fost scos din sala de operații și se află acum în Terapie Intensivă.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că avea o alcoolemie de 0.37 mg/l și i-au fost apoi recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei și dacă consumase alte substanțe interzise.

Parfenie a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie adus mâine în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •