Ingrediente:
-600 de grame de file de somon
-piper negru m?cinat dup? gust
-usturoi granulat dup? gust
-sare dup? gust
-1/3 cea?c? cu sos de soia
-1/3 cea?c? cu zah?r brun
-1/3 cea?c? ap?
-1/4 ulei de m?sline
Mod de preparare:
Asezoneaz? fileurile de somon cu piper, sare, usturoi.
Într-un bol, amestec? sosul de soia, zah?rul brun, apa ?i uleiul, amestecând pân? ce zah?rul se dizolv?.
Pune pe?tele într-o pung? resigilabil? împreun? cu amestecul cu sos de soia ?i las?-l la frigider cel pu?in dou? ore.
Încinge apoi gr?tarul, unge-l cu pu?in ulei ?i a?az? fileurile de somon.
Las?-l s? se fac? timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau pân? când pe?tele poate fi p?truns u?or cu furculi?a.