Ingrediente:
750 g fic??ei de pui
50 g unt
1 lingur? cu f?in?
1 pahar cu vin
1 lingur? cu past? de tomate
sare
piper
1 foi de dafin
cimbru
Mod de preparare:
1.Cur??? ficatul de pieli?e, dup? care rumene?te-l în pu?in unt. La final, condimenteaz?-l cu sare ?i piper.
2.Separat, tope?te o lingur? cu unt ?i rumene?te f?ina. Stinge cu vin, în care adaug? o foaie de dafin ?i pu?in cimbru.
3.Dup? ce a dat în câteva clocote, pune pasta de tomate dizolvat? în pu?in? ap?.
4.Toarn? sosul peste fic??ei ?i acoper? cu o foaie de hârtie uns? cu unt. Las? la cuptor s? fiarb? în?bu?it câteva minute.
5.Serve?te fic??eii în foi de cl?tit? sau de pl?cint? rumenite u?or.