Sport

Fără gol marcat în primele 14 minute, HC Dunărea II a întors rezultatul și s-a impus cu 30-25 în fața Științei Bacău

Fără gol marcat în primele 14 minute, HC Dunărea II a întors rezultatul și s-a impus cu 30-25 în fața Științei Bacău

Duminică la prânz, în Sala Polivalentă Danubius, echipa de Divizia A a HC Dunărea Brăila a întâlnit pe Știința Bacău într-un meci contând pentru etapa a XVII-a din seria A a Diviziei A. După un meci cum rar se vede la handbal, echipa antrenată de Cristian Cezar Preda și Eugen Jelesneac s-a impus cu 30-25 (8-11).

Până în minutul 14 s-au marcat doar două goluri, ambele în poarta echipei brăilene. În minutul 14 Dunărea a egalat  după două goluri marcate de Alina Vătu, scor 2-2! În minutul 21 Știința s-a distanțat la 3 goluri, scor 3-6, iar în minutul 25 și-au mărit avansul la patru goluri, scor 4-8. Brăila s-a apropiat la două goluri în minutul 29, iar scorul primei reprize a fost stabilit în ultimul minut de golul marcat de Pădurariu, scor 8-11.

În primele 4 minute din repriza secundă HC Dunărea Brăila a marcat 4 goluri la rând i a trecut prima dată în avantaj pe tabela de marcaj, scor 12-11. Echipa oaspete a marcat de două ori și a trecut din nou la conducere, dar avea să fie ultima dată când au condus la Brăila, scor 12-13. Brăila s-a distanțat la 3 goluri, scor 18-15 în minutul 43, după golul marcat de Ștefania Epureanu. Echipa oaspete a egalat la 18 în minutul 46, dar în următoarele 10 minute fetele de la Bacău nu au mai înscris nici un gol, în schimb brăilencele au marcat de 7 ori și s-au desprins la 7 goluri, scor 25-18. Până la final echipa din Bacău a redus handicapul la 5 goluri și rezultatul final a fost 30-25.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Iasmina Ichim – 9 goluri, Alina Vătu -7, Ștefania Epureanu -6, Mirabela Coteț -5, Anna Stan -1, Alexandra Vrabie -1 și Natalia Teodor -1. Au mai jucat: Ana Caraman, Ana Maria Micu – portari, Alexandra Oprea, Nicoleta Popa, Iulia Sava, Delia Luca, Ioana Contu.

După acest meci Iasmina Ichim și Alexandra Vrabie au plecat la București, la convocarea pentru naționala de tineret a României, iar Alina Vătu, alături de Nicoleta Safta și Diana Axinte la lotul B al României.

următorul joc pentru echipa de Divizia A al HC Dunărea Brăila va avea loc pe 7 aprilie, în deplasare la HCF Piatra Neamț.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •