Sport

Fără Bănel și Stelică, CS Făurei invinsa categoric la Tunari

Fără Bănel și Stelică, CS Făurei invinsa categoric la Tunari

CS Făurei a jucat sâmbătă după amiază la Tunari, unde a aliniat o echipă fără trei titulari de bază, iar asta s-a făcut simțit în rezultatul final. CS Tunari a câștigat cu 6-1 (3-0) în fața echipei din Făurei, de la care au lipsit Bănel Nicoliță, Stelică Nicoliță și portarul George Tudor. De altfel echipa din Făurei a mers la acest meci cu doar trei rezerve, dintre care și portarul Tudor, deși era accidentat.

CS Tunari a deschis scorul rapid. În minutul 4 Marius Bâtfoi a înscris primul gol în poarta lui Aurel Nicoliță, celălalt frate al lui Bănel din lotul echipei din Făurei. Echipa din Făurei a ieșit la atac după primirea golului și au avut o primă șansă de a egala. În minutul 16 Andrei Pușcașu, după un slalom printre trei jucători ai ilfovenilor, a pasat în fața porții pentru Ionuț Cristian. Acesta a șutat de la 2 metri, dar portarul Perianu a scos mingea de dincolo de linia porții, dar arbitrul nu a validat golul și a lăsat jocul să continue. Gazdele au pornit pe un atac rapid și arbitrul asistent a semnalizat fault la ciocnirea portarului Aurel Nicoliță cu atacantul Bâtfoi. Dragoş Barabas a executat lovitura de la 11 metri, Nicoliță a devoat mingea în bară, apoi aceasta a intrat în poartă. Astfel, în loc de 1-1 scorul a devenit 2-0 în minutul 17. În minutul 31 Alexandru Mitracu a majorat diferanța la 3-0, scor care a rămas până la pauză.

În minutul 46 Ionuţ Pădineanu a marcat pentru 4-0. În minutul 48 CS Făurei a redus din handicap dintr-un penalty obținut tot de el. În minutul 67 Marius Bâtfoi a înscris pentru 5-1. În minutul 71 Ionuț Cristian a obținut o lovitură de pedeapsă. Tot el și-a asumat execuția, dar ratează și se confirmă că jucătorul faultat nu trebuie să execute lovitura d pedeapsă. În minutul 77 Alin Ilin și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor și a stabilit rezultatul final, CS Tunari – CS Făurei 6-1 (3-0).

Pentru CS Făurei au jucat: A. Nicoliță – M. Mocanu, Al. Drezaliu, Cr. Căldăraru, D. Percă, A. Huțu – E. Ndigwe, A. Pușcașu, F. Roată, Cl. racoviță (min. 80 C. Grozea) – I. Cristian.

În etapa următoare CS Făurei va juca pe teren propriu cu liderul seriei a II-a din Liga a 3-a, Unirea Slobozia.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •