Sport

Egal în amicalul dintre Dacia Unirea Brăila și Victoria Traian

Egal în amicalul dintre Dacia Unirea Brăila și Victoria Traian

Sâmbătă de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la baza Dunărea din Galați, Dacia Unirea Brăila a jucat primul meci amical din această iarnă. Echipa pregătită de Florentin Petre a întâlnit ocupanta locului 2 în Liga a 4-a brăileană la fotbal, Victoria Traian. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 3-3, după ce la pauză Victoria Traian a condus cu 2-1. 

La câteva minute Dacia Unirea a deschis scorul. După o combinație pe stânga Ciucureanu cu Mușea, ultimul a centrat în careu și Leonard Coteț a reluat cu capul la colțul lung. Victoria Traian a marcat apoi de două ori prin Cristian Ciocan și au intrat în avantaj la pauză.

La câteva minute după pauză Dacia Unirea a restabilit egalitatea. Ciucureanu a interceptat o minge în jumătatea adversă, l-a driblat pe fundașul stânga și a intrat în careu, unde l-a driblat și pe Ghețu și a șutat în vinclu, la colțul scurt, 2-2.

La jumătatea reprizei a doua, după o fază fixă în preajma careului, Victoria Traian a respins mingea până la Dragoș Cheleș, care a șutat cu stângul, de la 17 metri poziție centrală, la colțul lung, 3-3 pentru Dacia Unirea Brăila. Cu cinci minute înaintea finalului de meci Victoria Traian a egalat prin Moroșan.

Dacia Unirea Brăila a început meciul cu următoarea formulă: Iulian Moldoveanu – Gabriel Niță, Marius Moroianu, Andrei Pleșa, Mihai Mușea – Leonard Coteț, Alexandru Sahru, Daniel Mihalcea, Vali Robu – Bogdan Cuibari, Costin Ciucureanu.

După pauză au intrat: Roberto Chirilă – Daniel Dorașcu, Răzvan Băcanu, Mario Anghel, Robert Mardale, Marius Dulă, Giani Niță, Dragoș Cheleș, Alexandru Duță și Rareș Băluță.  Toți cei intrați după pauză sunt juniori A și B de la echipele Daciei Unirea Brăila. Jean Prunescu nu a jucat în acest meci de pregătire, acuzând o stare de oboseală după o săptămână cu două antrenamente fizice pe zi, el fiind în urmă cu pregătirea.

Pentru Victoria Traian au jucat: Tunea – Orășanu, Baciu, Ghețu, Păduraru – Paul Ioan, Costel Roșu, Alin Ion – Ciocan, Buzatu, George Puia. În repriza a doua au intrat portarul Dinu și jucătorii de câmp Furmuzache, Ioniță, Tudorache, Enache, Giol și Moroșan.

Dacia Unirea Brăila va juca miercuri, 6 februarie, de la ora 11.00, cu CSU Dunărea de Jos Galați. Tot miercuri, dar de la ora 14.00, Victoria Traian va juca tot pe terenul sintetic de la baza ”Dunărea” din Galați, cu CSM Râmnicu Sărat.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •