Sport

Egal fără goluri în derby-ul etapei a XI-a din Liga a 4-a

Egal fără goluri în derby-ul etapei a XI-a din Liga a 4-a

Sâmbătă, 3 noiembrie, Liga a 4-a la fotbal brăileană a programat meciurile etapei a XI-a, care a programat și derby-ul dintre Viitorul Ianca și Victoria Traian. Meciul de la Ianca s-a terminat la egalitate, dar Viitorul Ianca rămâne lider, cu 28 de puncte, la cinci puncte de principala contracandidată.

O surpriză a etapei poate fi considerată victoria obținută pe teren propriu de FC Urleasca în fața celor de la Viitorul Șuțești. Viitorul Însurăței a obținut în această etapă prima victorie din acest campionat pe terenul celor de la Dunărea Tichilești.

Rezultatele înregistrate în etapa a XI-a din Liga a 4-a:

FC Urleasca – Viitorul Șuțești 3-2 (1-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 2 prin Ciocan. În minutele 33 și 49 Spătaru a marcat pentru gazde și echipa sa a trecut în avantaj. În minutul 80 Mâță a restabilit egalitatea, iar în minutul 90+4 Neagu a marcat golul victoriei gazdelor. La juniori A1 FC Urleasca a câștigat cu 3-1.

ACS Comunal Cazasu – Voința Vișani 2-1 (2-1). Au marcat: Sorin Techiu (1) și Viorel Banciu (25), respectiv Nazâru (23). La juniori gazdele au câștigat cu 5-0.

Dunărea Tichilești – Viitorul Însurăței 0-4 (0-1). Au marcat: Iordache (6, 90+2), Moldoveanu (59) și Viorel Gheorghe (87). La juniori oaspeții au câștigat cu 4-3.

Viitorul Ianca – Victoria Traian 0-0. Chiar dacă nu au câștigat derby-ul cu Victoria Traian, echipa din Ianca se menține la 5 puncte de locul 2 și este principala favorită la câștigarea titlului.

Viitorul Ianca: D. Jalbă – Colniceanu, Stănciulescu, Zăgan, Cireașă, Stroe, Dima, Olenic, Necoară (min. 90+1 Dogărescu) – Matei (min. 66 Postolea), Cazan

Victoria Traian: Tunea – Enache (min. 62 Frumuzachi), P. Ioan, Ghețu, Orășanu, V. Baciu, Păduraru, Moroșan, Buzaru (min. 71 Tudorache), C. Roșu, G. Puia.

La juniori A1 Viitorul Ianca a câștigat cu 7-0.

La seniori pe primul loc se menține cu 28 de puncte, Viitorul Ianca, urmată de Victoria Traian cu 23 de puncte și Viitorul Șuțești cu 17 puncte.

La juniori A1 ACS Comunal Cazasu conduce în clasament cu 25 de puncte, urmată de Voința Vișani cu 22 de puncte și Viitorul Ianca cu 21 de puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •