Echipele brăilene din Liga a 3-a joacă astăzi în deplasare

ArticoleSimilare

Astăzi, de la ora 14.00, au loc primele partide din cadrul etapei a XIII-a ale Ligii a 3-a. Ambele echipe brăilene din al treilea eșalon fotbalistic joacă astăzi, în deplasare. Sportul Chiscani va juca la București cu FCSB 2, iar CS Făurei se va deplasa la ultima clasată, Delta Dobrogea Tulcea.

Sportul Chiscani vine după două victorii, în deplasare la Popeşti Leordeni şi acasă cu Delta Dobrogea Tulcea. Jucătorii pregătiţi de  Adrian Baldovin au moralul foarte bun şi vor intra în teren cu gândul la al treilea succes consecutiv, unul care a îndepărta-o de zona retrogradării.

Sportul Chiscani a obţinut două victorii și o remiză în deplasările de până acum, în fața unor echipe cu pretenții, și de aceea speră că pot obține și astăzi un rezultat pozitiv, chair dacă meciul se va juca pe terenul sintetic de la Baza ARCOM.

Meciul va fi arbitrat la centru de Sava Florin Adrian din Vânători, ajutat la cle două linii de Marian Carsion din Constanța și Dorinel Colniceanu din Tulcea.

Tot astăzi, de la ora 14.00, CS Făurei, locul al 14-lea, va evolua la ultima clasată, Delta Dobrogea Tulcea. O victorie a echipei lui Bănel Nicoliță în meciul cu echipa fără nici un punct după 12 etape, colaborate cu înfrângeri ale celor de la Oltenița și Medgidia în deplasările pe care le au, i-ar putea scoate și pe ei din zona retrogradării.

Meciul de la Tulcea va fi arbitrat la centru de Lică Iurgen Ciprian din Constanţa, ajutat de arbitrii asistenți Brandușă Silviu din Constanţa și Nan Marilena Cătălina din Alexandria.

Programul complet al meciurilor din etapa a XIII-a din seria a II-a a Ligii a 3-a:

Vineri, 16 noiembrie

Înainte Modelu – Agricola Borcea

SC Popeşti Leordeni – CS Medgidia

Delta Dobrogea Tulcea – CS Făurei

FC FCSB 2 – Sportul Chiscani

Sâmbătă, 17 noiembrie

CS Tunari – ACSM Olteniţa

Unirea Slobozia – Fotbal Club Rapid

Axiopolis Sport Cernavodă – CS Afumaţi

Progresul Spartac stă.