Sport

Echipa de handbal juniori 2 a LPS Brăila a legat două victorii consecutive

Echipa de handbal juniori 2 a LPS Brăila a legat două victorii consecutive

Handbaliștii juniori 2 de la LPS Brăila au început returul din seria C cu o nou victorie. Echipa pregătită de Alexandru Viorel și Valentin Gagu a ajuns la a treia victorie după șase etape.

Dacă în ultima etapă a turului seriei C a campionatului de juniori 2 la handbal băieți, LPS Brăila a învins pe teren propriu pe Axiopolis Cernavodă, sâmbăta aceasta au câștigat la scor meciul de acasă cu ultima clasată, Arrubium 2008 Măcin.

Săptămâna trecută, juniorii 2 de la LPS Brăila au câștigat cu 32-28 (17-16) meciul cu CS Axiopolis Cernavodă. Meciul a fost destul de echilibrat, ambele echipe fiind la conducere pe tabela de marcaj. Oaspeții au marcat primul gol, apoi LPS Brăila a trecut în avantaj, scor 3-2. De la 4-4 oaspeții au marcat de 4 ori consecutiv. Brăila a revenit și a trecut la conducere, scor 12-10, apoi 17-14, dar oaspeții au marcat ultimele două goluri ale primei reprize și scorul pauzei a fost 17-16.

În repriza a doua Brăila a marcat primul gol, iar în minutul 36 scorul a redevenit egal, scor 20-20. Handbaliștii brăileni au înscris de patru ori la rând și s-au distanțat din nou pe tabela de marcaj. A fost apoi rândul oaspeților să înscrie de trei ori la rând și să reducă handicapul la un singur gol. Până la final brăilenii au condus la 3-4 goluri diferență și s-au impus cu 32-28.

Pentru LPS Brăila au marcat: Radian Șerbu -10 goluri, Robert Soare -9, Georgian Ivan -4, Georgian Roșu -3, Eric Leu -3, Robert Matei -2, Robert Broască -1.

În prima etapă a returului, LPS Brăila a câștigat cu 33-18 (17-6) meciul de pe teren propriu cu Arrubium Măcin. Meciul a fost dominat de la cap la coadă de echipa pregătită de Viorel Alexandru și Valentin Gagu, care au condus cu 5-0 în debutul meciului, iar la jumătatea primei reprize aveau 7 goluri avans, scor 11-4. Pe final de primă repriză LPS Brăila a marcat de patru ori consecutiv și la pauză diferența a fost de 11 puncte, scor 17-6.

În primele 10 minute din repriza secundă diferența între cele două echipe s-a menținut la 10-11 goluri, apoi brăilenii au marcat de patru ori la rând și diferența s-a mărit la 14 goluri, scor 26-12 în minutul 46. În minutul 56 brăilenii s-au distanțat prima dată la 15 goluri, scor 30-15. La final scorul a fost 33-18.

Golurile echipei brăilene au fost marcate de: Șerbu -13, Soare -10, Leu -4, Roșu -4, Drăgan -1 și Ivan -1.

Etapa următoare echipa juniorilor 2 de la LPS Brăila va juca în deplasare la CSS Medgidia, lidera clasamentului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •