Sport

Echipa de fete a scolii din Ramnicelu a castigat faza judeteana a Gimnaziadei la fotbal

Echipa de fete a scolii din Ramnicelu a castigat faza judeteana a Gimnaziadei la fotbal

Echipa de fotbal fete a şcolii din Râmnicelu, pregătită de profesorii Dragoş Mocanu şi Marius Marchidanu, a câştigat etapa judeţeană a Gimnaziadei şi va reprezenta judeţul Brăila la etapa de zonă a competiţiei. Este a patra oară consecutiv când echipa din Râmnicelu a jucat finala mare a acestei competiţii la nivel județean.

La ediţia din acest an s-au înscris opt echipe, iar acestea au fost repartizate în două serii. Din prima serie au făcut parte echipele de la școlile din Chiscani şi Râmnicelu, școala “Fănuş Neagu” din Brăila şi Liceul tehnologic “Nicolae Oncescu” din Ianca, În seria a II-a au fost repartizate echipele de la școlile din comunele Tudor Vladimirescu, Ciocile, Tichileşti şi cea de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee”.

Din fiecare grupă primele două clasate s-au calificat în semifinale. În penultimul act al competiţiei echipa şcolii din Ciocile a câştigat cu 1-0 partida cu cea a şcolii din Chiscani, iar la finalul timpului regulamentsar de joc, rezultatul dintre formaţiile şcolilor din Tudor Vladimirescu şi Râmnicelu a fost egal, 1-1. După loviturile de departajare echipa şcolii din Râmnicelu s-a impus cu 3-2 şi s-a calificat în finala mare.

În finala mare a turneului de fotbal fete din cadrul Gimnaziadei, echipa din Râmnicelu, pregătită profesorii Dragoş Mocanu şi Marius Marchidanu, s-a impus la scor, 4-0, în faţa celei de la Ciocile coordonate de profesorii Relu Sandu şi Valentin Istrate. Golurile echipei învingătoare au fost marcate de Isabela Iosif, Alexia Olteanu, Georgiana Brânză şi Georgiana Atodosiei.

Echipa şcolii din Tudor Vladimirescu, pregătită de profesorul Florin Giurgiu, s-a clasat pe locul al treilea după ce s-a impus cu 1-0, în finala mică, în partida cu echipa şcolii din Chiscani, antrenate de profesorul Mihai Anghel.

La finalul competiţiei care a avut loc în sala de sport a Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau”, echipele au primit diplome, cupe şi dulciuri din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, premierea fiind efectuată de profesorul Marian Babeş, inspector de specialitate.

Lotul echipei şcolii din Râmnicelu: Georgiana Brânză, Adelina Ştefan, Alexia Olteanu, Alexandra Marcosan, Isabela Iosif, Georgiana Atodosiei, Andreea Jilavu, Anamaria Codreanu, Andreea Toboşaru și Daria Mancas.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •