Sport

Dunărea Brăila a dat proba neputinței în meciul de la Galați

Dunărea Brăila a dat proba neputinței în meciul de la Galați

HC Dunărea Brăila a suferit o înfrângere rușinoasă la Galați, într-un meci contând pentru etapa a V-a din liga Națională. Handbalistele pregătite de Dumitru Berbece parcă nu au avut suflu, nu au avut curaj să arunce la poartă, dar nici nu s-a văzut vreo idee de joc. Antrenorul a avut momente bune în care a stat pe bancă și s-au uitat la joc fără a avea soluții de revigorare a echipei. CSM Galați s-a impus în fața a circa 1000 de spectatori, dintre care aproape veniți de la Brăila, cu scorul de 22-16 (10-7), după ce la un moment dat au avut și 10 goluri avans.

Chiar dacă Krnic a marcat primul gol pentru Dunărea Brăila, gălățencele au marcat următoarele 4 goluri. Următorul gol al Brăilei a fost marcat abia în minutul 11 de Tudor, pentru ca două minute mai Vătu să înscrie de la 7 metri pentru 4-3. Dunărea s-a menținut la unu-două goluri în spatele gălățencelor până în minutul 24, când Sheiko a marcat pentru 8-5. În minutul 27 Cătălina Cioaric a dus echipa din Galați la 4 goluri avantaj, scor 10-6, dar scorul primei reprize a fost stabilit de Alina Vătu în minutul 29.

Și repriza a doua a început cu un gol marcat de Dunărea Brăila. Alina Vătu a marcat de la 7 metri pentru 10-8 și a reaprins speranța în sânul galeriei venite de la Brăila. Gălățencele le-au tăiat repede speranța și au marcat patru goluri în trei minute și s-au distanțat la șase goluri, scor 14-8 în minutul 36. În minutul 47 Cristina Andrița a dus echipa gălățeană la un avans de 8 goluri, scor 17-9. După ce Ana Berbece a marcat pentru 18-11, CSM Galați a marcat trei goluri consecutive și diferența pe tabela de marcaj a ajuns de 10 goluri, scor 21-11 în minutul 53. Cu victoria asigurată gălățencele s-au relaxat pe final și le-a permis celor de la Brăila să mai reducă din handicap, astfel că scorul final a fost 22-16.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Alina Vătu – 6 (5 de la 7 m), Nicoleta Tudor -2, Iryna Shutska -3, Ana Berbece -2, Elena Dache -1, Anamaria Berescu -1, Natasha Krnic -1. Au mai jucat: Gabriela Dobre -6 intervenții, Ana Maria Micu – o intervenție, Cristina Gheorghe, Cătălina Preda, Diana Munteanu. Marina Razum, Nicoleta Safta, Ștefania Epureanu și Diana Axinte nu au fost utilizate în acest meci.

Pentru CSM Galați au marcat: Cristina Andrița – 9 goluri (3 de la 7 m), Cătălina Cioaric -6, Lăcrămioara Cîlici -3, Mădălina Conache-2, Alla Sheiko – 2. Elena Șerban a fost îngerul păzitor din poarta CSM-ului din Galați. Portărița gazdelor a avut 15 intervenții reușite în această partidă.

HC Dunărea Brăila a rămas pe locul 12, cu un punct, după cinci etape, având cel mai slab golaveraj din Liga Națională, 103-133. În etapa a VI-a echipa brăileană va juca în deplasare la Corona Brașov, duminică, 21 octombrie, de la ora 17.30.

La finalul meciului de la Galați galeria brăilenă a cerut demisia lui Claudiu Pisică de la conducerea clubului, pe care-l consideră principalul vinovat de situația în care a ajuns echipa.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •