Sport

Desi a pierdut cu 0-2 la Metalul Buzau, Sportul Chiscani a facut cel mai bun joc in deplasare din acest sezon

Desi a pierdut cu 0-2 la Metalul Buzau, Sportul Chiscani a facut cel mai bun joc in deplasare din acest sezon

Marți după amiază, în cadrul etapei a XVII-a din Liga a 3-a, seria a II-a, Sportul Chiscani a jucat în deplasare, cu Metalul Buzău, una dintre fruntașele seriei. În lipsa mai multor titulari, suspendați sau absenți din motive personale, și cu cinci juniori în teren pe tot parcursul meciului, Sportul Chiscani a reușit cea mai bună prestație în deplasare din acest sezon competițional, chiar dacă la final a pierdut cu 0-2. 

Sportul Chiscani a pierdut partida dar a câștigat un jucător, pe Mădălin Pascu, de departe cel mai bun junior de pe teren în acest joc. De altfel, evoluțiile lui Mădălin Pascu l-au adus pe acesta în vederile antrenorilor lotului național U16 al României pentru Turneul celor patru națiuni, turneu amical rezervat jucătorilor născuți în anul 2002, care va avea loc în perioada 8 – 14 aprilie și la care participa România,  Cehia, Olanda și Polonia.

Sportul Chiscani a avut prima mare ocazie de gol a meciului în minutul 5, când Mădălin Pascu i-a pasat lui M. Iordache, acesta a centrat în fața porții însă Piciu a respins din fața lui I. Cristian. În minutul 13 Alin Iacob a șutat periculos, dar portarul Filip Ghighimoc a prins mingea trimisă la colțul scurt.

Cea mai mare ocazie de gol a Metalului s-a derulat în minutul 21, când Iacob a trimis mingea la marginea careului, iar Lungoci a șutat, dar a prins Ghighimoc. Pe finalul primei reprize gazdele au mai avut două situații de gol, dar Mihai Ion a șutat de fiecare dată peste poartă.

Imediat după revenirea de la cabine Alin Iacob a deschis scorul în minutul 47. Tot Iacob avea să majoreze avantajul buzoienilor în minutul 52, când a reluat în plasă o centrare a lui Cătălin Bardaș. 

În minutul 55 Silviu Crăciun a luat o acțiune pe cont propriu de la centrul terenului, a trecut de trei adversari, dar în loc să îi paseze îm stânga lui Cristian, care era singur în fața porții, a preferat șutul pe jos și portarul Toader a reușit să evite golul.

În minutul 66, Sorin Techiu a întors o minge la Pascu, acesta a șutat plasat însă Stan a reușit să devieze mingea în corner.

În minutul 72 Ndigwe a fost faultat în careul buzoienilor, dar în loc să cadă a continuat faza și nu a primit penalty.

Sportul Chiscani: Ghighimoc – Boga (min. 61 S. Techiu), Căldăraru, Pârlog, Dumitrana – G. Chihaia – M. Iordache, E. Ndigwe (min. 83: Pană), M. Pascu, S. Crăciun – I. Cristian.

Celelalte rezultate înregistrate în etapa a XVII-a din seria a II-a a Ligii a 3-a:

FCSB 2 – Axiopolis Sport Cernavodă 1-2 (1-1). Au marcat: Cosmin Prasacu (16), respectiv Alexandru Moise (2), Ricardo Mihalache (51)
Înainte Modelu – ACSM Olteniţa 1-0 (0-0). A marcat: Ionuţ Alexa (54)
Delta Dobrogea Tulcea – Unirea Slobozia 0-5 (0-4). Au marcat: Romeo Soare (12), Mihăiţă Năstase (20), Constantin Toma (31), Florinel Ibrian (38), Adrian Gherasim (80)
Progresul Spartac – FC Voluntari II 2-0 (2-0). Au marcat: Marius Diţu (5), Ciprian Stanciu (42)
CSM Râmnicu Sărat – Agricola Borcea 1-0 (1-0). A marcat: Iulian Burghelea (24)
ASSCS Farul Constanţa – Victoria Traian 6-0 (2-0).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •