Derby-ul brailean al Ligii a 3-a, se joaca in aceasta seara la Chiscani

ArticoleSimilare

Astăzi, de la ora 18.00, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii a 3-a, penultima a sezonului în seria a II-a, Sportul Chiscani va juca pe teren propriu cu Victoria Traian. Meciul mai are miză doar pentru gazde, care încă mai au şanse să evite retrogradarea, în timp ce pentru oaspeţi este doar unul de palmares deoarece Victoria Traian, cu doar 3 puncte în acest sezon competiţional, este deja retrogradată.

Meciul este și un derby local, un derby al orgoliilor, dar doar pentru echipa lui Georgel Pascu punctele mai pot conta. Sportul Chiscani ocupă locul 12 în clasamentul seriei a II-a, cu 15 puncte, în timp ce Victoria Traian nu are decât 3 puncte, în urma victoriei de pe teren propriu cu Dobrogea Delta Tulcea. În tur, la Traian, Sportul Chiscani a câștigat cu 4-3.

Pentru Sportul Chiscani această victorie mai poate conta în contextul în care cei de la Agricola Borcea nu ar mai câștiga nici un punct în ultimele două etape, locul 12 fiind retrogradabil pentru echipa cu cele mai puține puncte din cele 5 serii ale Ligii a 3-a.

În etapa precedentă, Victoria Traian a pierdut pe teren prorpiu cu 1-6 meciul cu ACSM Oltenița, golul brăilenilor fiind marcat de Costel roșu din penalty. Sportul Chiscani a pierdut în etapa a XXIV-a meciul din deplasare cu Agricola Borcea cu scorul de 1-3, golul echipei antrenate de Georgel Pascu fiind marcat de Gigel Costache, tot din penalty.

Partida dintre Sportul Chiscani și Victoria Traian va fi arbitrată la centru de Porumbel Valentin din Olteniţa, ajutat la cele două linii de arbitrii asistenți Neagu Gabriel din Bucureşti și Colniceanu Dorinel din Tulcea.