ProBr

Derby baschetbalistic in Polivalenta braileana

Derby baschetbalistic in Polivalenta braileana
Derby baschetbalistic in Polivalenta braileana
Derby baschetbalistic in Polivalenta braileana

Duminică, 22 ianuarie, de la ora 16.00, Cuza Sport Brăila va juca primul meci din acest an în Sala Polivalentă ”Danubius”, în compania celor de la CSM Steaua Eximbank 2 Bucureşti. Înaintea acestui meci, contând pentru etapa a XII-a din grupa a 3-a a Ligii 1 la baschet masculin, Cuza Sport Brăila, este lidera seriei, iar CSM Steaua Eximbank 2 Bucureşti, este ocupanta locului al doilea.

Brăilenii pregătiți de Cătălin Ștefănescu și Mircea Totolici au avut un parcurs foarte bun în acest campionat și au 8 victorii și o singură înfângere. Bucureștenii au doar două înfrângeri în acest campionat, ambele în deplasare, la Brăila și la Athletic Constanța. Echipa brăileană îl are indisponibil pentru acest meci pe Claudiu Lungu, care este accidentat. În rest, întreg lotul este valid pentru acest joc în care Cuza Sport are un singur obiectiv – victoria,  chiar dacă sunt calificați matematic la turneul semifinal.

Richard Mc Calop, care a împlinit săptămâna aceasta 24 de ani, promite că va oferi spectacol publicului brăilean care va veni în Sala Polivalentă, iar la final să aducă cel de-al nouălea succes pentru echipa brăileană în acest sezon.

Tot în această etapă, în grupa 3 a campionatului Ligii 1 de baschet masculin se mai desfășoară următoarele două meciuri: Phoenix 2 Galați – ACS Agronomia 4Sports București și CS Politehnica Iași – ABC Athletic Constanța.

Sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 11.00, în Sala Mihai Viteazu din București, în cadrul turneului semifinal grupa valorică A, juniorii U18 vor jucacu CSM Steaua EximBank București.

Echipa de juniori U16 va juca duminică la Cluj, cu U Banca Transilvania 1, în cadrul etapei a doua a turneului semifinal grupa valorică A, din campionatul de juniori sub 16 ani, iar luni, 23 ianuarie, vor juca la Oradea, cu LPS Bihorul. Ambele meciuri sunt programate de la ora 10.00. Pentru cele două meciuri, chiar dacă vor deplasa doar un lot de 9 jucători, baschetbaliștii brăileni își propun două noi victorii, care să-i propulseze în lupta pentru calificarea la turneul final.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •