Silviu Mares 5 ianuarie 2018

Joi, 04 ianuarie 2018,  polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila, au depistat mai mulți brăileni care aruncau gunoi pe domeniul public.

Astfel, a fost sancționat contravențional cu suma de 250 de lei, conform prevederilor HCLM nr. 5/2003, un bărbat în vârstă de 59 de ani care arunca un sac plin cu gunoi menajer la intersecția străzii C. A. Rosetti cu strada Dimitrie Bolintineanu, în zona centrală a orașului.

De asemenea, a fost sancționată contravențional cu aceeași sumă, o brăileancă în vârstă de 50 de ani, care arunca doi saci plini de gunoi menajer la intersecția străzii Dorului cu strada Carpenului, din cartierul Lacu Dulce. Totodată, a fost sancționat contravențional cu suma de 200 de lei un bărbat în vârstă de 53 de ani care a fost prins în timp ce depozita pe domeniul public mai mulți saci plini cu gunoi animalier.

În aceeași zi, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila a depistat în zona Pieței Microhală, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna brăileană Racovița, care tulbura liniștea publică. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

În ceea ce privește respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila, în anul 2017, Poliția Locala Brăila a derulat acțiuni intense de control și patrulare, aplicând sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 180.000 lei.

 

Comentarii