Silviu Mares 1 martie 2018

Miercuri seara, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila, HC Dunărea Brăila a obținut un nou succes în acest sezon, ajungând la 8 meciuri câștigate în 18 etape. Antrenorul Florentin Pera a ținut să remarce că în anul 2018 echipa sa a pierdut doar 3 meciuri, toate în fața echipelor clasate pe primele 3 locuri în Liga Națională, dintre care două în deplasare.

Antrenorul echipei HC Dunărea a ținut să mai remarce că echipa din Roman are în lot mai multe jucătoare de lot național ale țărilor de unde provin, iar victoria cu 27-26 vine să confirme că rezultatul din tur nu a fost o întâmplare.

Pe echipa brăileană o așteaptă un meci dificil sâmbătă, 3 martie, când, de la ora 11.00, va întâlni în Sala LPS din Slatina pe CSM Slatina, care în etapa a XVIII-a a învins pe teren propriu pe HCM Roman cu 20-16 (10-8). Partida dintre CSM Slatina și HC Dunărea Brăila va fi arbitrată de bucureștenii Radu Iliescu și Petru Manea. Cu acest cuplu de arbitrii Dunărea Brăila a pierdut cu 14-15 la Danubius Galați și cu 16-22 la SCM Craiova.

Vezi declarația antrenorului Florentin Pera:

Comentarii