Sport

Declaratia antrenorului Florentin Pera dupa egalul de la Bistrita

Declaratia antrenorului Florentin Pera dupa egalul de la Bistrita

HC Dunărea Brăila pare să se concentreze mai bine la jocurile din deplasare, unde nu nu au pierdut decât trei din cele 8 meciuri jucate în acest sezon în Liga Florilor. Echipa pregătită de Florentin Pera a smuls un rezultat de ehalitate în deplasarea de la Bistrița, după ce pe finalul primei reprize au fost conduse și la 5 goluri diferență.

[quote]Mă bucur că am încheiat fără înfrângere al cincilea joc din deplasare disputat în acest campionat. Pe fondul unui joc disputat, cu răsturnări de scor, dar și încrâncenat în unele momente, fetele au demonstrat dăruire și devotament pe terenul unei echipe cu stabilitate și liniște.

CSM Bistrița venea după un rezultat și un meci bun cu SCM Craiova și avea un moral mai bun. Consider că am găsit cele mai bune soluții pe parcursul jocului, în condițiile în care am fost conduși și cu 5 goluri diferență. Am reușit să imprim echipei încredere și motivație și nu am renunțat nici un moment la luptă.

Am obținut un punct pe terenul unei echipe foarte incomode. Una peste alta, am reușit să avem 5 meciuri fără înfrângere în deplasările din acst sezon și cu atitudine putem ca treptat să ne apropiem de echipele din prima parte a clasamentului.

Evidențiez pentru această partidă toată echipa, cu un plus pentru Adriana Medvedova, care a apărat 3 aruncări de la 7 metri.[/quote] a declarat la finalul meciului de la Bistrița, antrenorul echipei brăilene, Florentin Pera.

Pentru HC Dunărea Brăila urmează sâmbătă, 10 februarie, un meci pe teren propriu cu AHCM Slobozia, o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării  și își va vinde scump pielea în orice meci.

[quote]Îmi doresc ca presiunea pusă permanent cu răutate pe echipă de anumite persoane să dispară, iar rezultatele să reflecte munca fetelor. Poate vom juca și pe teren propriu cu mai multă dezinvoltură și vom reuși să câștigăm și meciurile de acasă fără prea mari emoții.  Așteptăm publicul spectator în număr cât mai mare la următorul meci, cu Slobozia, și să trăim împreună bucuria unei victorii[/quote], a mai spus Florentin Pera.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •