Sport

Debut nefericit pentru Victoria Traian in Liga a 3-a

Debut nefericit pentru Victoria Traian in Liga a 3-a
Debut nefericit pentru Victoria Traian in Liga a 3-a
Debut nefericit pentru Victoria Traian in Liga a 3-a

Sâmbătă seara, de la ora 18.00, pe terenul din comuna Tudor Vladimirescu, Victoria Traian a jucat primul meci în campionatul Ligii a 3-a, seria a 2-a. Sorții i-au adus ca adversară echipa satelit a celor de la FC Voluntari, în fața cărora au pierdut cu 0-7 (0-2).

FC Voluntari, cu câțiva jucători care au jucat și la Liga 1, au defilat în meciul cu neexperimentații jucători de la Traian, care au avut și ei șansa de a marca măcar golul de onoare la debutul în Liga a 3-a, dar neșansa a făcut ca acest lucru să nu se întâmple.

Victoria Traian a avut primul corner al meciului, dar fără a pune în pericol poarta apărată de Dragomir. În minutul 4 FC Voluntari putea să deschidă scorul la o lovitură de colț, dar lovitura de cap a lui Trandafirescu a fost reținută de Tunea. În minutul 10 oaspeții au deschis scorul. Costache a primit o pasă în adâncime, a intrat în careul gazdelor și a șutat în dreapta portarului, 0-1.

În minutul 12 Bălan a șutat din colțul careului mare, dar mingea a trecut cu puțin pe lângă vinclu. În minutul 16 brăilenii puteau să egaleze. Adrian Postolea a șutat de la 22 de metri lateral dreapta, la colțul lung, însă mingea a lovit bara  porții apărate de Dragomir, apoi fundașii Voluntariului au îndepărtat pericolul. În minutul 21 mijlocașii oaspeților au aruncat o minge peste apărarea celor de la Traian, Popa l-a driblat pe Tunea, dar a intrat în unghi și a șutat pe lângă poartă.

În minutul 26 Gisă a recuperat o minge la mijlocul terenului, a pătruns spre careul gazdelor și i-a pasat în dreapta lui Trandafirescu, acesta a recentrat în fața porții, iar Vlad Gișă a reluat din 7-8 în plasa porții lui Tunea, 0-2.

În minutul 29 la un corner executat de pe partea stângă, pe colțul lung, dar Ignat din 2 metri a trimis pe lângă poarta goală. În minutul 32 Martinescu a șutat din partea dreaptă, de la circa 22 de metri, dar mingea a trecut puțin peste transversală.

Înminutul 41 Trandafirescu a scăpat singur cu Tunea, care a respins în lateral șutul atacantului de la Voluntari. Mingea a ajuns la Popa în lateral stânga, dar șutul acestuia a fost slab și Tunea a reținut pe linia porții. Un minut mai târziu, Trandafirescu a scăpat din nou spre poarta gazdelor, dar Cosmin Ion l-a blocat la marginea careului și a trimis în corner. În minutul 43 Ureche a primit o pasă de la Costache, însă șutul acestuia de la 20 de metri a fost reținut de Tunea.

După pauză, oaspeții nu s-au mai jucat cu ocaiile și au profitat de lipsa de experiență a celor de la Victoria Traian. În minutul 48 Tudorică a pătruns pe extremă și a centrat în fața porții, iar Ureche a înscris pentru 0-3. În minutul 50 Ureche centrează de pe dreapta și Adrian Bălan a marcat pentru 0-4.

În munutul 54 Trandafirescu a săpat singur cu Constandache, dar a șutat peste poartă. În minutul 61 Voicu a scăpat singur cu portarul gazdelor, care a reușit să respingă cu piciorul șutul jucătorului de la Voluntari, dar în minutul 63 nu a mai ratat ținta și a marcat pentru 0-5. În minutul 65 apărarea gazdelor a fost din nou surprinsă de un atac rapid și Costache a marcat pentru 0-6.

În minutul 75 Barbu i-a pasat lui Postolea aflat în interiorul careului, dar șutul acestuia, la colțul lung, a trecut puțin pe lângă poartă. În minutul 77 Ureche a executat un corner de pe dreapta, însă Mitache a reluat cu capul din 3 metri, pe lângă poartă. În minutul 78 Voicu face o cursă pe partea stângă și a centrat în centrul careului, de unde Adrian Bălan a reluat în plasa porții apărate de Constandache, 0-7.

În minutul 80 Bălan a trimis o pasă printre apărătorii gazdelor pentru Gogoi, dar șutul acestuia a fost respeins de Constandache. Pe final de meci oaspeții au oprit motoarele și Victoria Traian a mai avut două situații de poartă, ambele irosite de Postolea. Mai întâi, în minutul 81 a șutat de la 22 de metri lateral, pe lângă poartă, pentru ca în minutul 90+1 să șuteze dintr-o lovitură liberă de la 17 metri poziție centrală, mult peste poarta apărată de Dragomir și scorul final a rămas 0-7.

Sportul Chiscani: Tunea (min. 46 Constandache) – C. Ion, V. Tureac, C. Martinescu (min. 63 M. Ion), P. Olmazu – P. Leoca (Min. 59 Alpărean), M. Pârligeanu, Ad. Postolea, C. Boitaș – M. Popa (min 70 M. Barbu), M. Mocanu.

FC Voluntari 2: Dragomir – Leasă, Gisă, Ignat (min. 60 Mitache), Uțoiu – Tăbăcariu, Costache, Tudorică (min. 76 Gogoi), Ureche (min. 82 D. Ene) – Ad. Bălan, Trandafirescu (min. 56 Ad. Voicu)

În etapa următoare Victoria Traian va juca în deplasare la Agricola Borcea.

Celelalte rezultate înregistrate în prima etapă a seriei a II-a din Liga a 3-a la fotbal:

25 august, ora 18:00
CSM Râmnicu Sărat – Sportul Chiscani  4-0
Alexandru Tudoran (12), Ionuţ Roman (18), Bogdan Bălan (31), Cosmin Creţu (56)
Delta Dobrogea Tulcea – FCSB 2  2-10
Silviu Moise (15, 82) / Daniel Benzar (10, 31, 45, 60, 80), Theodor Bota (45+1), Andrei Apetrei (40 – autogol.), Paul Alexandru Szecui (76), Marius Obreja (85, 88)
26 august, ora 18:00
Agricola Borcea – Axiopolis Sport Cernavodă 1-2
Alex Mihăiță (65) / Cezar Besleagă (49), Marius Fotescu (86)
Progresul Spartac – ACSM Olteniţa    6-4
Daniel Stoian (3), Ciprian Stanciu (31, 86 – pen.), Alexandru Nechita (51, 77), Eugen Lixandru (60) / Alexandru Frângu (14 – autog.), Andrei Truţă (18), Iulian Luca (42), Andrei Nemţescu (82 – autogol)
Metalul Buzău – Înainte Modelu   1-0
Andrei Grăjdan (19)
6 septembrie, ora 17:00
ASSCS Farul Constanţa – Unirea Slobozia

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •