Sport

Dacia Unirea primește sâmbătă la prânz vizita Petrolului Ploiești

Dacia Unirea primește sâmbătă la prânz vizita Petrolului Ploiești

Dacia Unirea Brăila va încerca sâmbătă, de la ora 12.00, să obțină prima victorie în acest sezon de Liga a 2-a. După 14 etape Dacia Unirea este singura echipă fără victorie în Liga a 2-a și se află ăe ultimul loc, cu 5 puncte, toate obținute în urma unor rezultate de egalitate. 

În echipa lui Florentin Petre ar putea reveni în primul ”11” Raul Vitan, care și-a ispășit etapa de suspendare. Liviu Gheorghe este în continuare indisponibil. Ca și la meciul de la Pitești antrenorul echipei brăilene va avea pe lista de 18 jucători mai mulți juniori de perspectivă ai clubului.

Petroliştii vin la Brăila, cu obiectivul de a obţine cea de-a treia victorie consecutivă, pentru a se menține în apropierea primelor două locuri care aduc promovarea în Liga 1. Totuşi, lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât ar putea să pară la prima vedere. Echipa lui Florentin Petre nu are ce pierde și va încerca să obțină surpriza în fața echipei pregătite de Octavian Grigore.

Ploieștenii vin la Brăila fără Laurenţiu Marinescu, cel care a acuzat o lovitură la genunchi în jocul cu Farul Constanţa şi a devenit indisponibil pentru confruntarea de mâine. Pe lângă Marinescu, va lipsi și Sebastian Ghinga, cel care se află în perioada de refacere după intervenţia chirurgicală suferită în urmă cu circa două săptămâni. Nici Toto Tamuz nu este apt de joc pentru întâlnirea de la Brăila, iar lista indisponibililor ar putea fi completată de către olandezul Jeroem Lumu, incert, la această oră, din cauza unor probleme pe care le-a acuzat în ultimele zile.

Meciul va fi arbitrat la centru de Cătălin Busi din Râmnicu Vâlcea, ajutat de arbitrii asistenți Ciprian Iovu și Iulian Cătălin Brînză, ambii din Botoșani. Arbitru de rezervă va fi Sergiu Mavriche din Bacău.

Preţul biletelor este de 10 lei. Echipa oaspete va fi încurajată la Brăila de un grup numeros de suporteri ploieşteni, care îşi vor putea procura biletele de intrare de la un punct de vânzare amenajat în preajma zonei de acces a fanilor echipelor oaspete.

Meciul va fi transmis în direct de Digisport 1 și Telekomsport 3.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •