Sport

Dacia Unirea joaca sambata in deplasare la Academica Clinceni

Dacia Unirea joaca sambata in deplasare la Academica Clinceni

Dacia Unirea Brăila a plecat astăzi spre Clinceni, unde mâine va susține meciul din etapa a IV-a a Ligii secunde, cu Academica Clinceni.

Înaintea acestei etape, Dacia Unirea Brăila a rămas fără antrenorul Gică Barbu, echipa urmând a fi condusă la acest meci de secundul Romică Dorin. Dacia Unirea ocupă înaintea acestei etape locul 15 în clasament, cu două puncte și golaveraj 3-4, în timp ce echipa din Ilfov se află pe locul 5, cu 6 puncte, având 10 goluri marcate și 3 primite.

Echipa brăileană nu îl va putea utiliza pe atacantul adus de la Pentrolul Ploiești, Roland Stănescu, care are hernie inghinală și va fi operat. Deocamdată nu a fost rezolvată nici legitimarea lui Djoko, dar săptămâna viitoare acesta ar putea fi apt pentru meciul cu Sportul Snagov. Tot săptămâna viitoare ar putea fi legitimat și un fundaș stânga olandez. În schimb a fost legitimat Moroianu, un fundaș central din propria pepinieră, care a mai jucat în Liga a 3-a la Sportul Chiscani.

Meciul de sâmbătă, de la Clinceni, va fi arbitrat la centru de Anghelinei Bogdan Ionuţ din Galați, ajutat de arbitrii asistenți Roman Andrei Alexandru din Târgu Neamţ și Cosma Florin Mihai din Piatra Neamţ. Arbitru de rezervă va fi Marinescu Mădălin din Ploieşti. Observatori la acest meci vor fi Marcel Savaniu din Brașov și Lucian Cârjă din Constanța.

Cu Anghelinei la centru, brăilenii nu au pierdut niciunul din cele 4 meciuri de Liga a 2-a în care acesta a fost arbitru de centru. Brăilenii au două victorii, ambele pe teren propriu și două egaluri, ambele în deplasare, în meciuri conduse de gălățeanul Anghelinei.

În cele 8 întâlniri directe pe care cele două formații le-au disputat pe terenul celor de la Academica, brăilenii au obținut un singur punct, un 3-3 în septembrie 2015. Într-un singur meci dintre Academica și Dacia Unirea brăilenii nu au marcat, în decembrie 2014, când au pierdut cu 5-0. În schimb în toate confruntările de pe terenul celor de la Clinceni s-au marcat cel puțin 3 goluri.

Ultima confruntare dintre cele două echipe la Clinceni a avut loc în octombrie anul trecut, când Academica a câștigat cu 2-1 (1-0), cu golul victoriei marcat în minutul 84.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •