Sport

Dacia Unirea invinsa pe teren propriu de Sportul Snagov

Dacia Unirea invinsa pe teren propriu de Sportul Snagov
Dacia Unirea invinsa pe teren propriu de Sportul Snagov
Dacia Unirea invinsa pe teren propriu de Sportul Snagov

Dacia Unirea Brăila a pierdut al doilea meci pe teren propriu din acest campionat, fiind învonsă de Sportul Snagov cu 0-1. Echipa lui Alin Pânzaru nu s-a regăsit deloc în acest meci în care cele mai mari ocazii de gol au aparținut oaspeților.

Prima fază periculoasă de poartă a meciului a aparținut celor de la Dacia, în minutul 3. Iosofache a centrat în fața porții de pe partea dreaptă, dar Lica a reușit să degajeze de  la 8 metri de poartă, din fața lui Cubleșan.

în minutul 11 Dobre i-a pasat în stânga lui Voineag, iar șutul acestuia de la 20 de metri a fost respins în corner, de sub transversală, de portarul Olaru.

În minutul 22 brăilenii au beneficiat de o lovitură liberă de la 22 de metri puțin lateral stânga, iar Covaciu a executat direct spre poartă, însă mingea a trecut peste transversală.

În minutul 27 Bustea a trecut în dribling de apărărorii brăileni și a șutat de la 8 metri, la colțul lung, pe lângă poarta lui Olaru. În minutul 34 Voineag a primit o pasă pe partea dreaptă, a centrat în careu, de unde Ivan a respins cu călcâiul la 18 metri, de unde Dobre a șutat peste poartă. În minutul 40 Stănciulescu a ajuns în careul oaspeților, dar șutul acestuia a fost reținut de portarul Anca- Trip și rezultatul la pauză a rămas 0-0.

În repriza a doua tot oaspeții au fost mai periculoși pe faza ofensivă și în minutul 52 Munteanu nu a putut relua din 2-3 metri o centrare venită de la Radu.

În minutul 61 brăilenii au ratat cea mai mare ocazie a lor de a deschide scorul. Stănciulescu a centrat de pe stânga, Cubleșan a reluat cu capul în bara laterală, apoi tot el a șutat în plasa laterală. În minutul 62 Munteanu scapă singur cu portarul, dar Olaru a reușit să scoată șutul jucătorului de la Snagov.

În minutul 74 Vlădoiu a scăpat pe contraatac de la jumătatea terenului și i-a depășit pe fundașii brăileni, reușind să-l învingă pe portarul Olaru cu un șut din interiorul careului, 0-1.

În minutul 86 Roșu a primit o minge la 8 metri de poartă, dar șutul său fără preluare a trecut mult pe lângă poartă. În minutul 90+1 Neață pătrunde spre careul brăilenilor pe partea dreaptă și centrează în fața porții, dar Niță degajează din fața lui Rusu, iar în ultimul minut al prelungirilor, Neață a scăpat pe partrea stângă, singur cu Olaru, a intrat în careu, dar portarul Daciei a a reținut din piciorul jucătorului oaspeților și scorul a rămas 0-1.

Dacia Unirea Brăila: Olaru – Gab. Niţă, L. Ivan, Ghiocel (min. 81 G. Lazăr), Stănciulescu – Cubleşan 9min. 46 C. Mihai), Covaciu, Roşoagă, Iosofache (min. 63 Ciucureanu)- C. Roşu, Al. Pop. Antrenor: Alin Pânzaru

Sportul Snagov: Anca-Trip – Şt. Vlădoiu, Lică, I. Şerban, Bg, Stancu- Al. Radu, D. Munteanu, Borţoneanu (min. 89 Al. Rusu), Voineag (min. 65 Braga) – Bustea, L. Dobre (min. 77 Neață). Antrenor: Valeriu Răchită

În urma acestui rezultat, Dacia Unirea Brăila a coborât pe locul 13, cu 8 puncte, golaveraj 22-16, iar etapa viitoare vor juca sâmbătă, 16 septembrie, pe teren propriu cu FC Argeș, de la ora 12.30.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •